KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, August 10, 2013

Kad Raya Lagi....

Assalamualaikum...

Tadi masa engineer naik dia bawak surat Banyaklah jugak.Ingat smua surat untuk pejabat.Tapi bila engineeer kat cik nor ramai sokmo ada surat untuk cik nor.Wah...apa lagi kembang lobang hidung jap..haha..buka2 tengok kad raya dari Deno or http://www.dayangdeno.blogspot.com/.Alah tak kan korang blogger deno.Femes jugak dia nie.Followers dia dah 3k rasanya.Cik punya followers tak payah tanyalah. 6k plus ngan bayang2..haha..Mula2 kenal deno nie.Cik nor ingat dia dari Sarawak sebab nama dia dayang deno.Bila dia tulis entry baru selalu jer dia cerita  pasal terengganu.Dari situ lah baru cik nor tahu yang dia stay kat Terengganu. Kepada rakan2 blogger yang nak kenal deno nie  or nak tahu dengan lebih lanjut tentang LUPUS bolehlah singgah kat blog dia yang cik nor bagi link kat atas tu...:)

p/s: Thanks deno bagi akak kad raya....deno nie comel la..:)

18 comments:

  1. ooo dpt jgak eh kad raya dr dia....dia kat spital tu, doakan yg terbaik utk dia ehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..sentiasa mndoakan yg terbaik utk dia..:)

      Delete
  2. tahniah... jgn kembang hidung sangat, nanti x lawa.. hehe

    ReplyDelete
  3. hihik... dah sampai kad untuk kaknor... alhamdulillah :) terima kaish kaknor selalu dtg blog deno :)

    deno raya kat hospital tahun ni... sehari sblum raya admit, time raya jugak nak sakit... hihi... tp alhamdulillah dah discaj smlm.. doktor bg greenlight sambung ubat oral kat umah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...sama2 deno..:)

      owh..yeker?sabarlah deno...

      Delete
  4. wahhh seronoknya... cantik kad raya deno tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu kak mia...mmg cantik kak mia..:)

      Delete
  5. kad raya lagi.. hehe.. tahniah! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...