KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, August 2, 2013

Kad Raya Ke-3


Assalamualaikum

Memang sangat2 tak sangka lah cik nor boleh dapat kad raya lagi.Nie kad raya ke-3 selepas Entry dan Entry.Kad raya nie cik nor dapat petang semalam sewaktu nak balik kerja.Ingatkan untuk ofis tapi bila tengok nama cik nor tertera kat sampul surat tu.Memang sangat2 teruja dan suspen sangat.Hissh..panjang lah plk intro cik nor nie..bosan tau..:)

Nak tahu siapa yang hantar?Seorang blogger jugak.Dialah blogger yang cik nor kenal masa mula2 jadi blogger dulu.Blogger ke aku nie???haha .Nie lah empunya blog yang hantar kat raya tu Oshin or http://gurlgemini.blogspot.com/2013/07/new-blog-skin.html.Dia berasal dari Johor dan boleh dikatakan blogger yang femes jugaklah.Dialah yang banyak ajar cik nor selok-belok dunia blogger nie.Kalau saper yang kenal dengan oshin nie boleh lah click dekat mana dan link yang cik nor bagi kat atas tu.

Buat Oshin thanks a lot sebab pos kad raya untuk akak.Kenapa tak cakap nak hantar kad raya nanti cik nor boleh balas balik kad raya eira tu.Maaf banyak2 yer eira sebab tak sempat nak balas balik.Tak sangka eira masih simpan lagi address akak..:)

p/s: Kepada yang berminat nak hantar kad raya kat cik nor inform lah awal2.Janganlah buat cik nor suprise...hihik

28 comments:

  1. deno kat kl.. ada kad raya jugak kat umah, entah siapa la antor..

    ReplyDelete
  2. Amboiii dik, dapat kad raya lagi...seronoknya..

    ReplyDelete
  3. mana ada pemes kak...tak ramai yang kenal pun lagi hahaha picisan je ni...alhamdulillah selamat sampai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. femes lah jgk eira dr akak nie..hehe...thanks eira..:)

      Delete
  4. seronoknya byk dapat kad raya.. hehe..

    *tak famous mcm cik nor, baru satu je kad raya ni.. hehe.. tak kesah la, jnji ade kan? hiks*

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang teruja sgt..:)

      hissh..aisya nie..tak dapat kad xsemestinya tak glemer...huhu

      Delete
  5. yeyeyee...dapat kad raya lagi ye cik nor

    ReplyDelete
  6. salam..

    dpt jgk kad rye dri blogger..heee =D

    ReplyDelete
  7. seronokkan dapat kad raya.
    yang sekarang ni byk yang elektronik aje.. x real..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal kak..rasa teruja sgt bla dapat kad raya..:)

      Delete
  8. bestnya cik nor... jelesssss... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgnlah jeles mama..InsyaAllah mama akan dapat jgk nnt..:)

      Delete
  9. Yeayy dh banyak dpt boleh la gantung nnti..:)

    ReplyDelete
  10. byaknya dpt kad raya =) utk sy xde ke cikNor??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...