Breaking News

Iklan CPUV Baru......


Assalamualaikum...

Sejak bersiaran balik kat blog nie, ramailah blogger dok cerita yang diorang dapat iklan CPUV baru.Cik nor dengan rasa jelesnya hari2 dok tgk earning kat nuffnang manalah tahu kot ada iklan cpuv baru untuk cik nor.Tapi hampa semuanya.Keciwa cik nor tau...hehe..Jeng2..tapi masa nak ambik promosi filem baru kat nuffnang cik nor gatal tangan tgk kat earning.Wahhhhhh...tak sangka Mr.Nuff bagi satu iklan baru kat cik nor.Alah iklan Marigold Peel Fresh yang duta dia Lisa Surihani tu.Sweet kan lisa tu?Suka tengok dia lembut jer.Untungkan Yusri dapat dia.Eh..apa cik nor melalut nie.Tadi cerita pasal iklan CPUV nie pasal rumah tangga oranglah pulok.Pleasee stop cik nor...hihik

Kalau korang nampak iklan tu tolonglah bagi support kat cik nor yer..nanti cik nor support korang sekali.Thanks a lot pada semua yang sudi singgah sokmo kat blog cik nor nie.Sayang korang semua...:)

30 comments:

  1. banyak nye yang sedang on going tu ye cik nor..

    ReplyDelete
  2. nanti akak klik kat iklan tu ya Nor...:)i support u..hehehe..

    ReplyDelete
  3. Assalammualikum....cik nor,

    moga anda sukses selalu tahniah sekali lagi dapat cpuv daripada nuffnang...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...mselim

      terima kasih...aamiin

      Delete
  4. tahniah cik nor.. =) hehee.. untunglah ada ..sy xde un..ngee~

    ReplyDelete
  5. Wewitt...banyak BE.Besh3.InsyaAllah cik nor.jom saling support. ;)

    ReplyDelete
  6. Masyuukkk.
    Rezeki bertambah-tambah tu.
    :)

    ReplyDelete
  7. banyakkkk.... tahniah kak!^^

    ReplyDelete
  8. dpt jugak yg ni. hehe.. tahniah ye.. =)

    ReplyDelete
  9. wah...bestnya dapat iklan Marigold.....

    ReplyDelete
  10. tahniah cik nor.. mama akan rajin kelik untuk cik nor ye... :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah cik nor kerana semakin kaya hehe

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. bnyak yang on going...tapi jumlahnya ciput jer..:)

      Delete