KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, July 29, 2013

Sunday Blues..:)

Assalamualaikum.....

Hari nie hari ahad, Cik nor dah kerja balik..Huwaa...bearat tau hati nak datang kerja.Syok dok kampung berbuka n bersahur dengan family.Terasa nak dok kat umah sokmo.Xmo cerita nanti cik nor menangis...huhu..Pagi nie first cik nor drive pepagi buta.Pagi2 dah kena hon ngan kereta lain sebab cik nor dok line kanan tapi bawa kereta slow.Memang spoil lah mood pagi tadi.huhu.Dah nak cepat sangat potong jer lah kereta cik nor tak payah nak hon2 bagai.Macam cik nor bawak kereta cara berbahaya.huhu

Dah lah cik nor nie tak biasa bawak kereta malam.Tu yang jadi slow semacam.huhu.kalau siang hari sendiri mau ingat lah.Maaflah kalau cik nor nak bagi potong..Cettt..mcm cik nor pro sangat bawak kereta. Tapi laju lah sikit dari waktu pagi.hehe. Hari nie nak wat kerja pon tak de mood sebab mengantuk sangat ...huhu.Biasa petang cik nor dah sampai rumah sewa .Dah semalam ada small gathering kat umah terpaksalah datang pagi.huhu.Terpaksalah cik nor meredah jem dipagi hari..:)

Entry nie sepatutnya publish semalam tapi cik nor tak sempat nak karang semalam.So, sambung hari nie la.Jangan marah ye kawan2...:)

Oklah stop kat sini dulu.Lain kali tulis lagi kreatif....:)

22 comments:

  1. terkezut mama.. ingatkan ahad hari ni.. haha,,...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...saya nak srh mama g tgk calendar..:)

      Delete
  2. Ala xmo la blues2 nie cik nor..farah hari nie happy sbb bos xdak cuti..Yeayyyyyy!*lompat2..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..bukan main gumbira lagi...haha..tu smlm punya cerita tp hari nie dah ok..:)

      Delete
  3. Ekeke...bese monday blues.Tapi kelantan keje ari ahad so sunday blues.Omei je. :)

    ReplyDelete
  4. oooo... ingatkan salah taip tadi.... monday jadi sunday...

    ReplyDelete
    Replies
    1. entry smalm tp xsempat nak siapkan..terpaksa sambung hr nie..:)

      Delete
  5. Ni pun dah kira kreatif le cik nor hehe....ngantuks lagi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kreatiflah sgt kak..haha..dah xmengantuk....mlm tdo lps isyak trus tdo..haha

      Delete
  6. hahaha..lawak jugak Cik Nor ni..ingatkan dah lupe hari..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..smalam punya entry tp xsempat nak habiskan smlm tu yg post hr nie..:)

      Delete
  7. mengantuk pun boleh lg membebel cik nor ni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..membebel dalm mimpi kot..haha

      Delete
  8. Cik Nor, takper sikit jer lagi nak cuti raya, pas tu dah boleh balik kampung spend time dengan family balik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..nak cuti puas2..tp mcm lama jer lagi..haha

      Delete
  9. amboih...siap blues bagai..nnt raya cuti panjang naaa :)

    ReplyDelete
  10. lepas ni cuti raya lagi best cik nor.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal aiza..tak sabar nak cuti dah nie..:)

      Delete
  11. Ahad kerja?? cikNor krja kt mn?? ke cuti pn kerja?? mmg masyuk la =) nshat sy jgn msuk line kanan kalau slow..kalau ada yg xpuas hti..mmg naya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap..kelantan...tak...haha..first time bawak kete awal pagi...tu yg slow,..klu tgh steady jer..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...