Breaking News

Pageview#2


Assalamualaikum.

Hari nie macam tak de idea sangatlah nak updates apa.So, cik nor teringatlah pageview yang cik nor printscreen minggu lepas.Cik nor crop kasi cantik sikit sebab nak share dengan korang semua.hehe.Tak sangka dah memcapai 52k.Blog yang tak berapa nak glemer nie rupanya ramai juga orang view.Syukur ...alhamdulillah.Buat kawan-kawan blogger yang sudi singgah dan komen terima kasih banyak2.Kehahadiran korang semua kat blog cik nor memang memeriahkan keadaan.Love u all..:)

Dah macam dalam kad jemputan kawen lah pulak aku tulis.Sebelum aku start merapu dengan lebih panjang lagi.Baik aku stop dululah..Lain entry aku merapu lagi..haha

Babai..:)

58 comments:

  1. waaa... bertuah cik nor!..
    masak ape berbuka ni... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)

      mask lauk tunjuk jer..haha

      Delete
  2. satu pencapaian yg tinggi tu cik nor..moga bertambah lagi lepas nie ye

    ReplyDelete
  3. Tahniah ya. Lepas ni tentu meningkat lagi.

    ReplyDelete
  4. Tahniah, cik Nor! Cik Nor rajin singgah blog rakan-rakan, sebab tue dorang pun rajin singgah blog nie jugak. Apa pun, teruskan blogging! :D

    ReplyDelete
  5. Wah!!! semakin meningkat pageview awak..Tahniah

    ReplyDelete
  6. waaah, blog famouss kann. hihi. tahniah! keep up! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah..perli lah tu...haha..terima kasih..:)

      Delete
  7. tahniah cik nor =) moga terus bjyaaa ^^

    ReplyDelete
  8. cantik nombor.. hehe.. tahniah..

    ReplyDelete
  9. farah la salah sorang penyumbangnya kak cik nor...hehehe
    wajib singgah umh cik nor setiap hari minum teh.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih farah..sayang farah ketat2..:)

      Delete
  10. Hebat dah nor yer...ramai org kenal letue. Gud job nor.

    ReplyDelete
  11. lagi hebat dari Oshin ni haha keep it up !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah..iyolah tu..InsyaAllah..thanks eira..:)

      Delete
  12. wah! hebat lah Cik Nor...
    tahniah ye..:)

    ReplyDelete
  13. Tahniah cik nor.. :D Semoga trus maju jaya..

    Hadiah xsampai lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...InsyaAllah..aamiin..

      hurmm..xsmpai dah tu...dah jd mcm kes bro sop...kna pos skali lagi la jawabnya..:)

      Delete
  14. sgt dasat jumlah itu ye..hehe..

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Tahniah Cik Nor....semakin glemer... OKje igt lagi masa cik Nor mula berblog dulu

      Delete
    2. terima kasih....jgn igt kisah dulu2 akak..malu ooo...:)

      Delete
  16. slam ziarah cik nor. tahniah untuk angka tu. keep on posting ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam.terima kasih....Insyaallah..:)

      Delete
  17. wahhhhhhhhhhhh....tahniah..tahniahhh...makin glemer le blog mike ni nanti yonggg....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...InsyaAllah...aamiin..:)

      Delete
  18. wah.. dh ramai peminat cik nor.. :)

    ReplyDelete
  19. tahniah!!!! makin famous blog ni :D

    ReplyDelete
  20. lepas ni kena lebih rajin update entry yg "org akan serch di google" dgn tajuk yg "org suka google" for sure blog ciknor akan lebih byk trafik.... teruskan usaha ya ciknor!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok jaa..thanks for your info...InsyaAllah ..aamiin
      thanks jaa..:)

      Delete