KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, July 3, 2013

Layan Aiskrim Dikala Hujan..:)


Assalamualaikum.

Hari nie cik nor free kot..haha..Free lah sangat.Bos tak der keluar sebelum rehat tadi tak masuk2 pon sampai sekarang.Mana dia pergi tak tahulah.Biasa kalau dia masuk lewat ada jer yang tak kena dimata dia.Last2 cik nor lah yang selalu kena tahan telinga mendengar dia membebel..haha.Tapi cik nor macam biasalah kalau bos membebel benda tiada kaitan dengan cik nor, masuk telinga kanan keluar telinga kiri lah jawabnya.muahehe...Memang jahatkan dapat staf macam nie...:)

Alahai melalutlah pulak cik nor.Lain dia post gambar lain pulak yang dia cerita.haha.Ok2lah aku cerita lah pasal gambar kat atas tu.Tu gambar aiskrim yer..jangan salah tafsiran yer..haha.Sebenar aku beli satu tupperware besar aiskrim nestle tu.Perisa vanila...best.Aku tak bagi letak dalam mug.Tak kan nak makan dalam tupperware tu kot...memang buruk perangailah cik nor.Tak pasal tak der orang nak buat makwe @ menantu..haha.Separuh cik nor makan dengan roti then separuh lagi sungguh sedap dimakan begitu sahaja...hehe.Time makan nie hujan turun mencurah-curah membasahi bumi.Tapi cik nor rileks jer layan aiskrim...hebatkan cik nor...(perasaan dah datang)

Oklah tu jer nak cerita sebenarnya.Harap korang tak pening baca entry cik nor kali nie.Babai...:)

56 comments:

  1. Replies
    1. mai lah umah akak..ada lg separuh kat dalam fringe tu..hehe

      Delete
  2. Sama la kita..tak kira cuaca sejuk pun bantai minuman sejuk2..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...bantai jer asal puas hati..:)

      Delete
  3. hehehe.. sy suka coklat punya..kekekke :)

    ReplyDelete
  4. mmg syiookk layan makan aiskrim ni...

    ReplyDelete
  5. Singgah sini. aii makan sorang je ke? Boss masuk tu cepat2 hiii!! Ais Krim siapa la yang tak suka kan. dari yang mahal bawa ke murah semua sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..:)
      bos tak masuk lagi...tak msk trus kot..haha
      btl tu damia..sdap..:)

      Delete
  6. Sedapnya eskrim....dah smnggu akak tak layan benda2 sejuk ni kat tekak...mmng terliur tengok..
    Nor, hadiah dah smpai..cantik dan cute, akak suka..thnks dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kna pantang dulu akak...nnt dah chat baru mkn balik..k
      ok..welcome..:)

      Delete
  7. nak juga cik nor.. sedapnya.. tak ajak aiza makan pun.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mailah umah cik nor..ada lagi tu..hihi

      Delete
  8. mama kalau aiskrim vanila ni memang feberet. mama tumbukkan oreo kasi tabur.. hihihi..
    tak pun tabur yang chocolate rice yang kaler-kaler tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi mama..kreatif...cik nor asal ada aiskrem cukup lah..nak tambah2 bnda lain mmg tak la..haha

      Delete
  9. Nampak sedap tuh ais krimnya..boleh la nak cuba

    ReplyDelete
  10. balance dalam tupperware tu kita nak.... sedapnya tgk aiskrim vanilla tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2...tp akak kna datang ambikla...hihik

      Delete
  11. Ibu bukanlah penggemar aiskrim.. Jadi, memang tak terliurlah tengok aiskrim kat atas tu.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rugi ibu..hehe..tak pe baik utk kesihatan klu tak minat aiskrim..:)

      Delete
  12. ooh cik nor ni penggemar aiskrim rupanya....

    ReplyDelete
  13. ais krim dikala hujan?? hehe.. tahan sejuk juga cik nor...hehhe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..alah atie hjan dwaktu ptg jer..klu hujan musim banjir tak thn jgk..haha

      Delete
  14. yumida baru je layan malam tdi
    sedap!

    ReplyDelete
  15. makan dgn roti.. sedapnyeeee..

    ReplyDelete
  16. Carilah anw cik nor buat float ! kan sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..eh..gud idea..nak balik wat lah..aiskrim ada balance lagi..haha

      Delete
  17. HMMMM,rindu nak makan aiskrim :'(

    ReplyDelete
  18. ala sesekali mkn dari dlm tpware tu pon ape slhnyer..
    ngeeee ;p

    lame da xmkn askem..wuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..klu cik nor mkn dalam tupperware nnt roomate tak blh mkn plk..cian dia..hihik
      kna mkn tu skali -skala..:)

      Delete
  19. sedakkknyo ais krim vanilla... buh pulok air coke sikit koho sedappp... sekali minum... penuh buih lekat di mulut.. hihi... jaa suko!!

    ReplyDelete
  20. Aissshh... enaknye bila dimakan..
    sedap sedap sedap

    ReplyDelete
  21. sedapnya.dah la sejuk aiskrim, sejuk pula hujan diluar ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..sjuk hujan ptg xsama ngn sjuk musim banjir..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...