KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, July 11, 2013

Haruman Kereta-Promote





Assalamualaikum...

Rajin tak cik nor hari nie???haha.2 entry dalam masa x sampai 1 jam..hehe..Kat entry nie cik nor tak nak membebel tapi nak promote perfume untuk kereta dan untuk tuan kereta pun ada.Kalau berminat jangan lupa mesej kat nombor phone yang tertera kat atas.Harga semuanya dah tertulis kat broucher.Kalau malu nak sms boleh juga email kat sini: normi80my@yahoo.com.

Kepada blogger yang nak jadi pengedar pon boleh.Selamat menjamu mata dengan haruman kereta dana haruman untuk diri sendiri...:)

That's all..:)



34 comments:

  1. Replies
    1. wangi farah..cik nor guna vanilla punya..:)

      Delete
    2. yup..dalm bilik cik nor guna vanilla..hehe

      Delete
  2. Salam cik nor..nk jd pengedar boleh? :)

    ReplyDelete
  3. Wahh...mcm besh je.Vanilla pon ade ni.Ngee.Bau die kuat ke lembut cik nor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best..ada..hehe..kat dalam kereta cik nor xtest lagi..kalau kat dalm bilik lembut jer bau dia..nnt cik nor tanya roomate cik nor dia ltk dalam kereta kuat ke lmbut bau dia..:)

      Delete
  4. mesti berbaloi-baloi.....kereta pun wangi...

    ReplyDelete
  5. Ada gak member opis jual ni Cik Nor..
    mmg wangi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..kat dalam bilik mmg wangi..kat dlm kereta xcuba lagi..:)

      Delete
  6. Brp nie Cik Nor..nk beli pn jauh la pulak.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga ada broucher tu farah..blh jer kalau nak pos farah..:)

      Delete
  7. Replies
    1. cik nor guna ambi pure..tu yg tak gantung lagi dalm kete..ambi pure tu xhabis lagi..hihik

      Delete
  8. Minyak wangi rupanya....
    berapa satu cik nor...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..:)
      harga ada kat broucher tu cik akak..hehe

      Delete
  9. selamat berpuasa ciknur

    menarik ni.pewangi baru errkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa cik su
      cuba la..yap..:)

      Delete
  10. ni yg mcm yg kat uptown tu ye cik nor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xthulah aisya..yang nie dia jual on9..sama kot..huhu

      Delete
  11. Wah..sidah jadi pengedar minyak wanhi...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mencuba sesuatu yg baru..cr side income..:)
      tak nak cuba ke?

      Delete
  12. Kereta OKje jarang ada pewangi Cik Nor... pewangi semulajadi je hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...