KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, July 1, 2013

Hadiah Telah Dipos....



Assalamualaikum...

Wah..rajinnya cik nor  updates blog hari nie.Masuk bakul angkat sendirilah pulak aku nie..haha.Entry nie aku  just nak bagi tahu kepada pemenang bagi seisi teka meneka aku yang kat SINI dan kat SINI.Hadiah nie aku pos hari khamis lagi.May b hari nie baru dia pungut kot.Sebab hari ahad cuti kat Kelantan.Yang alamat kat Kelantan may b sampai esok atau lusa.Yang alamat luar tu harap bersabar menunggu.Di harap semua hadiah yang cik nor pos kali nie sampai.Jangan jadi mcm dulu lagi..Tersangkut kat mana entah.Sila abaikan kat mana aku snap gambar tu...haha

Oklah tak nak merapu lebih2 nak korang bosan pulak.Jumpa di lain entry..:)




p/s:Hari nie dapat hadiah pengomen tegar lagi.:)

28 comments:

  1. tak perasan la mana satu segmen anjuran cik nor.. rugi mama tak sertai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kna slalu peka dgn blog cik nor nie baru blh join..hihik

      Delete
  2. tahniah..mmg bertuah rezeki nor asyik dpt hadiah pengomen tegar
    hehe..tahniah

    moga sampul selamat sampai ke destinasi

    ReplyDelete
  3. bertuahnya penerima hadiah cik nor tu..

    ReplyDelete
  4. hehehhe.. baiknya hati :) smga murah rezeki sllu ^^

    ReplyDelete
  5. smga hadiah yg telah dipos selamat smpai ke destinasi..

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat penerima hadiah.. Tahniah juga buat Nor..

    ReplyDelete
  7. Tahniah pd yg bakal dpt hadiah tu...:)

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang.. tahniah jugak buat cik nor sbb dapat hadiah utk pengomen tegar..keep it up.. ;p

    ReplyDelete
  9. tahniah utk semua pemenang.bila la akak nk join teka2 ni pulak ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)
      InsyaAllah cik nor buat lagi..:)

      Delete
  10. adakah saya seorang dari penerima hadiah tu? rasanya tak kot.. sebab tak pernah join pun sesi teka meneka normi.. hahahahaha

    ReplyDelete
  11. Wah mesti mereka tak sabar nak terima hadiah tu Cik Nor

    ReplyDelete
  12. thniah ler pd yg dapat adiah tu...
    heeee ^,^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...