KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, July 17, 2013

Biarkan Gambar Berkata-kata..:)




p/s: bila nak cashout nie..dah berapa bulan tak gerak pon amount dia...huhu

58 comments:

  1. akak pun dah lama tak gerak...dah malas nak layan...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..everyday share..20sen poon xdapt apa nie..huhu

      Delete
  2. nana punya pun malas nak cashout kan. nak simpan biar smpai beribu. kehkehkeh.

    ReplyDelete
  3. farah langsung tak jenguk account churp2 dah..tp last tengok ada la kot RM1.20..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?lama tak share lah tu kot..:)

      Delete
  4. tak lama lagi pasti bergerak punya insyaa allah hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..aaminn...thanks mak dara..:)

      Delete
  5. kenapa tak share kat blog normi? boleh tolong klik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xreti nak buat...takut kacau bilau plk blog nie..:)

      Delete
    2. cubalah buat.. google aje.. banyak tutorial cara nak pasang.. kalau dah ada saya boleh tolong klik hari-hari..
      dibandingkan nuffnang.. churp-churp lagi cepat naik..

      Delete
    3. InsyaAllah..akan cuba nnt..:)

      Delete
  6. Nnt dah cashout bleh belanja makan noh.. XD

    ReplyDelete
  7. letak ler, nanti mama tolong klik.. hihi

    ReplyDelete
  8. dah byk tu... x lama boleh cash out :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bnyak..tapi dah berapa bln asyik mcm tu jer..huhu

      Delete
  9. Replies
    1. bnyak tp xblh nak cashout lagi..huhu

      Delete
  10. Shad punya ada rm130.. hehe..
    jom letak iklan churp2 dekat blog..

    ReplyDelete
  11. nory tak aktif churp churp...
    8share je selalu cash out..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh...cik nor tiga2 aktif..tp tiga2 tak blh cashout lagi..haha

      Delete
  12. Tak pernah cashout churp-churp ini..hehehe
    Sampai terlupa aku ada churp2 rupanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,,a.hanif banyak dapat dr nuffnang...hihik

      Delete
  13. Assalammualikum...cik nor ,

    mselim3 ada akaun churp2 nie tp x aktif,,, ramai kekawan kata akaun churp2 nie senang nak naik (dapat earning) ... tp nak kena ada ilmu churp2 gak kalau x ... sedih jugak...

    mselim3

    pls: churp2 mselim3 x aktif hehehe,,, nak fokus nuffnang aje,,,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...mselim
      owh..ye ker?cik nor tiga2 aktif tp satu pon tak blh cash out lagi..:)


      p/s:nuffnang mselim banyak income..:)

      Delete
  14. kurang paham saya, selamat siang dan happy fasting aja deh.

    ReplyDelete
  15. Hehe... tak pe...sat lagi menjulang tinggi le amount dia tu!

    ReplyDelete
  16. ada akaun tapi ntah tak layan pon.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..ssh nak dapat income churp2 nie...huhu

      Delete
  17. untong le ade akauan ni berduit.... awok daghi mule register dulu sampei sekaghang... churp churp ni bukan akaun peberet awok.. itu yang tak bergerak2 tuuuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..pttlah pon...xper awok gaji bsar..haha

      Delete
  18. dah banyak jugak tu..insyaallah tak lama lagi boleh lah cash out

    ReplyDelete
  19. waaa..dah bnyak..bestnya..
    cik nor, nak tukar2 link? kita click tuk cik nor, cik nor tolong click tuk kita..hehe
    kalau ada fb lagi senang.. nti inform kt shoutbox eh..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok...set mimie...jom kita folow2..hehe

      Delete
  20. ada satu iklan dapat 20-60 sen.. ada jugak la naik sikit tapi lambat lah.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...nnt aisya tlg clik yer..haha

      Delete
  21. wahh...da banyak jgk tu.kena lebih gigih.chaiyouk2.sha xde pon churp2.setia ngan nuffnang kunon2.haha.padahal x gheti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tgk gigih nak gerakkan dia..Nuff pon ada gak tp entah bla blh cashout xthu lah..hihik

      Delete
  22. michelle x pakai lagi dah churp2.
    hehe..

    ReplyDelete
  23. tak pernah pasang churp-churp.. aiza tak reti.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nor guna tp xreti nak pasang kat blog..:)

      Delete
  24. churp-churp jaa pun duk di takat RM60 lebih lama doh. x cekak share mcm x gerok jah earning dio. sakit hati sero.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..samalah kita jaa..sakit hati..dok berangan.angan nak cash out tpi..hampa..huhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...