KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, July 14, 2013

Anak Ramadan...


Assalamulaikum

Alhamdulillah....pada pagi 2 ramadan lebih kurang pukul 3 pagi lahirlah cucu cik nor yang ke-3.Cucu perempuan ke-3.Baby girl lagi..Ingatkan dapat baby boy dah.Tapi xperlah baby girl nnt boleh jadi cik nor.haha.Neneknya belum kawen2 lagi tapi cucu dah 3 orang.Macam mana nie??haha

Gambar nie cik nor curi dari FB anak buah cik nor.Gambar yang real tak blh nak snap lagi sebab cik nor tak berkesempatan lagi nak melawat dia lagi.Al-maklumlah dia Gua Musang while cik nor kat KB.Puasa2 macam nie susahlah sikit nak pergi melawat.Nampak gayanya kena tunggu dia balik kampung cik nor la dulu baru boleh jumpa dia.huhu

Nama apa?Nama yang bakal diberi Aisyah Sofea.Welcome to my family..:)

Oklah setakat ini dulu buat kali ini.Jumpa next entry...


76 comments:

  1. musim dapat baby ni.. sedia duit raya jer lah cik nor..hihi.
    apapun tahniah, welcome to the family ye sayang.. cute..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)
      tu lah pasal mama..hehe

      Delete
  2. tahniah..nenek yg baik hati..hehe
    cucu soh bagi angpau kat dia raya ni
    beznye dpt baby...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..haha..baik hati lah sgt...hihik
      InsyaAllah..raya nie dapatla..:)

      Delete
  3. owhhhh igt kn anak nor tadik...ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..klu anak cik nor mana ayahnya..haha
      bknlah..cucu ke-3..:)

      Delete
  4. Syukur ......
    dah level nenek yek..hahahaha

    ReplyDelete
  5. tahniah cik nor kerana dapat cucu lagi.. hihi.. aiza pun sama juga.. cucu dah 12 orang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...owh lagi ramai pada cik nor..hihik

      Delete
  6. Tahniah dan syukur ke hadrat Allah.

    ReplyDelete
  7. Tahniah nor...bertambah sorng lagi ahli keluarga ...
    P/s..kalu mari Gm roger2 lah ya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..makin meriah la..:)

      p/s:InsyaAllah..:)

      Delete
  8. Wah.. Dh bercucu rupernye cik nor... Hehe.. Tahniah... Bertmbh meriah keluarga kan.. :-)

    ReplyDelete
  9. Congrats cik nor..musim anak pompuan kot..baru nie anak sedara frh pn gegirl kan..ok la tue bby gegirl boleh pakai baju lawa2..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...tu lah pasal..suka beli baju gaun klu gegirl..hihik

      Delete
  10. hihi...tahniah :)
    cik akak tak de cucu lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih....InsyaAllah akan ada suatu masa nnt..:)

      Delete
  11. tahniahhh =) nnti rezeki cik nor pulak...kekekekekXD

    ReplyDelete
  12. Wah... Tahniah, Dpt Cucu baru... He3...
    Name pn sodap, cam name anak buah Giorgio jea... Alisya Sophea (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..terima kasih,,..:)
      owh..ye ker?hehe

      Delete
  13. waa.. kita senasib.. belum kahwin lagi, tapi dah ada cucu sedara...

    ReplyDelete
  14. Comel.. nama pun comel jugak.. hehe

    ReplyDelete
  15. Tahniah.....bertuah dapat nenek baik hati lg muda....hehe

    ReplyDelete
  16. musim orang dapat bby skrng ni..hehe
    tahniah cik nor..

    ReplyDelete
  17. alhmdulillah..
    tahniah cik nor dpt cucu sdara baru..comey..:)

    ReplyDelete
  18. comel!!! nama mcm penulis novel..hehe

    ReplyDelete
  19. nenek.. nenek sibongkok tiga.. hahahaha.. tahniah nenek muda

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..bkn main lg yer..haha...terima kasih..:)

      Delete
  20. salam kak... yg entry deno tu bukan apa... ada org tawarkan produk mcm2 utk deno sedangkan deno tak boleh... itu je, pastu deno ada letak link sbb2 deno tak boleh sebarangan ubat

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      oo..ye ker?baru akak faham...sori deno....:)

      Delete
  21. tahniah kak..
    comelnye dia. Nama diberi pun sweet je :)

    ReplyDelete
  22. tahniah...semoga bayi n ibu sihat sejahtera. kpd nek nor bila plak nak kahwin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...:) soalan cepu emas tu....haha

      Delete
  23. Tahniah... rezeki Ramadan... tapi emaknye le kesian... jenuh kene berganti sebulan pose....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...nak buat mcm mana rezeki ramadan..:)

      Delete
  24. neneknya kena prepare duit raya la untuk cucu yang newborn tu.. hehehe

    ReplyDelete
  25. aloololo tomey2 cubit pipi buley? ngeeee

    ReplyDelete
  26. comelll nya baby...
    welcome to the world...
    wah! sama lah kita cik Nor...dah ada cucu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)
      owh..ye ker atie.?hehe

      Delete
  27. Tahniah! Sedikan duit raya ya.

    Eh, nama macam novelis je.

    ReplyDelete
  28. jaa pun dpt 3 ansk sedara baru dlm masa sebulan ni. merioh molek la rayo ni. buleh tehe agih duit rayo larr nati.... hihi... alik jaa 20 org anak sedara. alik cik abg pulok 17 ore.... uuuuu.....jenuh laaaaa......

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..btl2 meriah jaa...pah beg duit jaa pon meriah tbik duit rayo..haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...