KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, June 11, 2013

Siapa Yang Bertuah Untuk Seisi Teka Meneka Semalam???

Assalamualaikum....

Maaflah aku terlewat sikit updates blog hari nie.Nak buat macam mana.Bos aku bagi macam kerja kat aku.Sampai kerja Engineer pon aku buat.lantaklah betul ke tak yang penting mengikut arahan.haha.Nie sebenarnya ada lagi kerja yang kena settle tapi aku take a break sambil updates blog jap.Nanti korang rindu lak kat aku.Mesti korang tertanya2 mana aku pergi bila aku tak updates blog (perasaan aku jer tu..orang rindu aku..padahal orang meluat adalah ngan aku..haha) ahh...usah di layan perasaan tak betul aku tu.makin dilayan makin teruk jadi nya..haha

Oklah straight to the point lah...don't corner2 lagi.haha.Semalam aku ada buat seisi teka meneka kat SINI.Then adalah blogger yang teka hampir2 tepatlah...Mereka ialah ANDAANDA dan ANDA.Kepada anda2 semua sila emailkan alamat anda di normi80my@yahoo.com.Ada sedikit cederahati untuk anda2 semua.Kalau lambat sampai tu harap anda semua fahamlah.Tuan empunya blog nie busy n kadang2 buat2 busy..haha.

Oklah...cukup untuk hari ini dulu.Lain kali tulis panjang2 lagi..:)

60 comments:

  1. tahniah yang meneka dengan betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tepat gak..tp hampir tepat..hihik

      Delete
  2. Congrats kepada mereka yg berjaya meneka dengan btl...
    sya tersasar jauh benor.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..tak per lain kali blh cuba lagi farah..:)

      Delete
  3. Ehhhh....betul ke ni???? Mcm tak caya jer dpt hadiah...3 kali tekan kat 'anda' tu tuk yakinkan diri....
    Thnks dear..errrrr, kalau boleh nak lompat2 jer...

    ReplyDelete
  4. tahniah buat mereka... ahhaa..pndai betu meneka ^^

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. xper lain kali cik nor buat lagi..:)

      Delete
  6. wahh,bestnye yg berjaya tu ^_^ ,tahniah

    ReplyDelete
  7. cik akak ke yang menang.,....memang sah perasan :)
    tahniah untuk yang bertuah :)

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada yang menang.. :D

    ReplyDelete
  9. Tak pelah,.... Lama lama boleh jadi boss hehe
    Tahniah buat mereka!

    ReplyDelete
  10. tahniah yg mng dan pndai meneka tu hehee :)

    ReplyDelete
  11. Ala... Giorgio xsempat teka...
    btw, Congrate pd yg Menang Teka... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain kali cik nor buat lagi...hehe
      terima kasih..:)

      Delete
  12. salam..
    alo..xsempat nk meneka..ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      tak per lain kali cik nor buat lagi..:)

      Delete
  13. tahniah buat yg bjaya meneka...:)

    ReplyDelete
  14. Alaaa...sha x sempat teka.Sob2.Hehe.Sha pon selalu bz and buat2 bz.Same plak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak per sha..lain kali cik nor buat lagi..jgn lupa join..:)

      Delete
  15. tak sempat plak nak join teka2 sekali.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tak per..lain kali cik nor buat lagi..:)

      Delete
  16. tahniah.....kepada yg berjaya.....

    ReplyDelete
  17. Wah, xsangka terkena tekaan kimi.. Haha.. Makaseh cik normi.. :D

    Btw, meh la jalan sini,

    http://kimijamai.blogspot.com/2013/06/pengalaman-kerepek-kemenangan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...tahniah
      sama2
      jgn lupa email address ya..:)

      Delete
  18. yeay.tahniah pada mereka bertiga :)

    ReplyDelete
  19. Biar betul ni!! subahanallah blog PESONA yang muncul..hampir tak percaya...kan dah berlalu, ya Allah baiknya hati insan bernama Cik Nor ni..nak2..saya nak hadiah..terharunya dihargai sebegini.Ok nak link kan ya dek...terima kasih..

    ReplyDelete
  20. rasanya dah link ni blog..nanti saya periksa lagi ya, saya ada blog untuk muatkan semua link blog..

    ReplyDelete
  21. tahniah buat mereka yang berjaya.......

    ReplyDelete
  22. alaaahhhh kite tak sempat nak teka la....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak per lain kali cik nor buat lagi..:)

      Delete
  23. apa jawapan betulnya cik nor ?

    ReplyDelete
  24. alah..tertinggal entry ini...takdok rezeki nak meneka...huhu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak per..lain kali cik nor buat lagi..:)

      Delete
  25. dah ada saya emailkan alamat..jika ada apa2 bagi tahu ya. tq

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...