Breaking News

Pageviews....


Assalamualaikum..

Hari nie macam tak de idea jer nak buat entry.Minggu lepas aku ada print screen pageviews nice sangat jumlahnya.So, hari aku share print screen tu je lah.Taka sangka sangat2 dah 48k yang dah view blog aku nie.Aku pon dah lupa bila aku start ber'blogging ni.Kalau nak check bila kita start blogging macam mana erk?Ada sesiapa boleh bagitahu tak macam mana?Aku nie buta it sikit.haha.(sikit ke?macam banyak jer..muehehe)
Harap2 korang nampaklah apa yang aku nak sampaikan tu.Kalau tak berapa nak nampak korang cari lah kanta supaya nak dengan jeles apa yang aku paparkan..haha.Jahat giler ko nie cik nor.Ko bukan nak memudahkan orang lagi menyuasahkan adalah..huhu.
Oklah..sebelum aku melalut ke laut baik aku g makan dulu.Perut aku dah bergoyang dangdut dah.Cacing2 dalam perut aku dah puasa dah tu..haha
Babai..:)

48 comments:

  1. banyak tue, , , truskan berblogging lagi :)

    ReplyDelete
  2. akak pun tak tau tarikh mula berblogging..klu dapat tau kan best..hehehe..

    ReplyDelete
  3. Tgk je entry pertama yg bertaip... Hehe.. Keep blogging..

    ReplyDelete
  4. anggap je entry pertama tu, tu la tarikh tak berblogging cik nor.. =)
    cantik no..hehe

    *isikan duit tabung sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok...nak try cr jap lagi..hihik
      thanks..:)

      Delete
  5. wah banyaknye.. tahniah2.. hehehe.. :D

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...hihi..senang je nak semak bila start berblog tu...hihi..tengok je entri yang pertama sekali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..thanks ya cik akak..:)

      Delete
  7. weee huuu.. manyakk oo... tahniah cik nor, ...

    ReplyDelete
  8. tahniah
    moga makin bertambah2 lagi angka tu

    cara nak check tarikh bila start blogging:
    pergi kat blog archive sis tu..tengok entry paling awal yg sis hasilkan dulu..haaa..itulah tarikh blog sis bermula

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...InsyaAllah..aamiin..:)

      Delete
  9. tahniah cik nor.. kalau aiza check kat entri pertama yang publish.. aiza tengok cik nor punya bulan 7 tahun 2010..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..awah aiza siap tlg check tu..terima kasih ya..:)

      Delete
  10. tahniah cik nor...semoga akan lebih semangat berblogging lagi yer pas ni....

    ReplyDelete
  11. teruskan berblogging.. lebih ramai, lebih meriah.. hehehehe

    ReplyDelete
  12. wah cantik nombor tu cik nor...hehe mcm yg kawan2 lain dah komen, kalau nak tau tarikh mula blogging tu just tgk tarikh entri pertama je...kalau ada blog lain sebelum ni, ikut tarikh first entri blog yg pertama tu lah....

    ReplyDelete
  13. tengok entri pertama.. hehe... tahniah..

    ReplyDelete
  14. tahniah dear. waahhh. bila kita tgk history di blog, boleh rasa puas berblogging kan dear =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...yup btl tu momoy..:)

      Delete
    2. syukur juga sebab dapat kenal ramai rakan blogger termasuk dear =)

      Delete
    3. samalh saya pon..best tau leh knal momoy nie..:)

      Delete
  15. wah! banyak nya page view Cik Nor...
    tahniah..moga terus maju dlm ber blogging:)

    ReplyDelete
  16. memang hebat la Cik Nor.. teruskanlah dengan info2 yg berguna untuk kite sesame kite, mudah2an kite jd insan yg cemerlang suatu ketika nanti, insyaAllah...

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. banyak lagi nab punya..hehe..Thanks..:)

      Delete
  18. Assalammualaikum...cik nor,

    mselim3 ziarah sini....wah...dah banyak tu... femes blog nie kan.... teruskan usaha moga cik nor boleh jadi blogger terkenal suatu hari nanti...k

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      terima kasih...InsyaAllah..aamiin..:)

      Delete
  19. tengok je le kita punya first entri!! boleh gitu?

    ReplyDelete