KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, June 3, 2013

Lihatlah Dunia .....Aku Pengomen Tegar...Haha

Assalamualaikum...
 Yang nie aku print screen kat blog Farah n dia punya entry kat sini http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/06/may-2013-love-me.html.Harap korang pakai kanta ye...sebab tahap je aku boleh besarkan...haha
 Ok..yang ini pula aku print screen kat Ibu Salmi dan kat sini entry diahttp://ibuberbicara.blogspot.com/2013/06/penghargaan-buat-pengomen-tegar-mei-2013.html.Korang klik dekat link tu baru boleh tengok dengan clear k...:)
 Yang nie pulak kat blog adik Nabila Medan dan link dia kat sini http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/06/pengomen-tegar-bulan-mei-saguhati-buat.html.Singgah ye jgn tak singgah...haha

Last sekali kat blog terhangat Mialiana dan link dia pulak kat sinihttp://www.mialiana.com/2013/06/pengkomen-tegar-mei-2013-di-side-bar.html.Korang pergi kat link yang aku bagi tu yer.Jangan tengak yang aku print screen nanti korang kena buat spec tak pasal kena claim dengan cik nor pulak...haha

Oklah itu sahaja yang sempat aku print screen untuk hari nie.Kalau ada lagi aku print screen lagi.Nie gara2 Jaakechik yang bagi info macam mana nak print screen kat pc.Thanks jaa..:)

Ok..stop sini dulu..:)

68 comments:

  1. Replies
    1. time rajin la..time mls..senyap jer la..:)

      Delete
  2. Amboi, hebat tajuk tu Nor!
    Penghargaan buat teman yang rajin.. Tahniah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...bagi org terkejut skit..
      terima kasih ibu..:)

      Delete
  3. diorg nie..mmg pengomen yang tegar..tabik..dengan mereka..^^

    ReplyDelete
  4. wahhhh.. rajinnya nor... tahniah ya...

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Pengomen tegar diblog hebat2 tu cik nor.. tahniah >_<

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. lbh kuranglah..haha
      thanks follow saya..:)

      Delete
  7. Assalammualaikum...

    Norminieza mmg pengomen tegar blog mselim3 nor nie mmg rajin x dinafikan... xper orang ramah mesti dapat balasan baik... insaallah , moga anda sentiasa sukses selalu k....

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      terima kasih...insyaAllah..aamiin

      Delete
  8. tahniah... nor mmg rajin mengomen.. :)termasuk blog sy.. :)

    ReplyDelete
  9. haha semangat kak.. :) banyak rasa blog yg akak komen..hehe

    ReplyDelete
  10. OOO..INI DIE PENGOMEN TEGAR BLOG..HEHE.. RAJINNYE.. KITE PON NK LETAK JUGAK PENGOMEN TEGAR DEKAT BLOG TAPI X TAHU NAK BUAT MACAM MANE..HEHE..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..yup..btl tu...try google mesti ada caranya..thanks visit blog cik nor..:)

      Delete
  11. rajinnyer..sy kdg2 jd malas..hehhe.. dengan kadang2 tenet xberapa elok, lagi malas la jwbnyerrrrr :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..time rajinlah..time mls tak der nyer....:)

      Delete
  12. wah...tanhiah sis
    mmg sis pengomen tegar
    happy2 berblogging :)

    ReplyDelete
  13. rajinnya cik nor mengomen..tahniah..

    ReplyDelete
  14. mike memang hebat...... bile udah jadi tegar tu... boleh sampei tahap ketagih oooo....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...setakat nie tak ketagih lagi..sbb har minggu n cuti tak on9..hihik

      Delete
  15. hihi...cik nor pengomen tegar kat blog sy juga.. tq cik nor..:)

    ReplyDelete
  16. tahniah
    pengomen yg cukup rajin :)

    ReplyDelete
  17. kira pengomen setia la nih.. hehehe

    ReplyDelete
  18. wah...memang sah setegar-tegar nya..hihi...

    p/s : nak hantar tiket kat nuff tu...nak buat apa..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pon..haha
      p/s: buat2 tanya jer knapa cik akak tak dapat lagi income untuk CPUV...sdang blogger yg followers skit pn dah dapat.Buatlah ayat mcm sdih2 skit..haha.Cik nor sblm nie buat mcm tu lah cik akak..2 3 hari lps tu dapatlah Iklan kat CPUV tu..alhamdulillah..:)

      Delete
  19. Amboi!!! glemer le gamaknya mike ye!!! hehe

    ReplyDelete
  20. Memang pengomen yang tegar ni......hehe

    ReplyDelete
  21. Hah..bagus..
    Dapat kenalan baru
    sambil tu traffic bz..
    Good job sis

    ReplyDelete
  22. huhuuu,memang tegar sungguh,taniah ya^^

    ReplyDelete
  23. cik nor memang rajin tinggal jejak pun.. =)
    tahniah ye cik nor..

    ReplyDelete
  24. memang pengomen tegar ni.. tahniah cik nor.. :D

    ReplyDelete
  25. ooo dah pandai printscreen skrg yer....tahniah2x..

    jaa bukan apa, sekadar berkongsi... :)

    p/s : cik nor mmg pengomen tegar! mmg salute lah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah..hasil tunjuk ajar jaa.....thanks jaa..:)

      p/s: thanks jaa..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...