Breaking News

Keyword Pilihan#01


Assalamualaikum...

Sebenarnya dah lama aku printscreen keyword ni kat PC.Tapi nak buat macam mana cik belog nie busy.So, jadi pekasamlah dulu dia kat dalam PC nie.Haha.Maf cik belog ni tak suka makan ikan pekasam.Ehh..apa kaitan keyword kat atas dengan ikan pekasam.Memang dah lari tajuk kan??Tahap merapu cik nor dah sampai nie.Korang layan jer lah..haha

Yang aku tanda merah tu lah yang menjadi persoalannya.Bila masa aku buat entry pasal Zura Dj THR Gegar tu.Seingat aku, aku pernah buat entry pasal jumpa Suzana dan Nasa kat Pasar Ramadan Tanah Merah.Entry dia kat sini SINI.Aku ada sebut nama Zura.Tapi tak pulak aku cakap dia seksi.Mai mana pulak seksi tu?Cer korang tolong pikir kat aku lak.Aku dah pening dari mana diorang dapat keyword tu..huhu


P/s..:kepada yang tunggu hadiah dari cik nor tu harap bersabar yer.Cik nor masih tak berkesempatan lagi nak pergi pejabat pos..huhu

38 comments:

  1. Assalammualikum Cik Nor,

    Keyword daripada nuffnang nie memang pelik2 sikit..hehehehe....

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      tu lah pasal mselim..hehe

      Delete
  2. kadang-kadang senyum sendiri bila baca keyword yang orang search.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...ntah apa2 keyword dia org cr...hihik

      Delete
  3. hehehehheh xD sbar je la cik nor ^^

    ReplyDelete
  4. Cik nor..farah pun pernah dapat keywords yg pelik2..yg 18sx pun ada..hahahah apa punya turr da..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?entahlah farah..entah apa2 diorang taip..huhu

      Delete
  5. kadang tu tak pernah ada pun tajuk dlm entry kita sebelum ni..

    ReplyDelete
  6. nasib baik bukan keyword benda lain...haiya! cr la keyword bubur ayam ker...kan cik nor? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..huhu..keyword bubur ayam rasanya lg best...haha

      Delete
  7. aku kurang faham soal ini, ingin belajar

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. tu lah deno..kita citer pasal kita jer..diorng cr tajuk plik2 plk..huhu

      Delete
  9. tahniah akak :D http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/pemilik-halal-cheese-powder-dan-pure.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.:)
      alhamdulillah..rezeki..:)

      Delete
  10. heheh mmg macam2 keyword yang kita boleh nampak... kadang tu kelakar pun ada... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..mcm tak logik pn ada..haha

      Delete
  11. kadang-kadang takde kaitan dengan blog kita pun, nuffnang detectkan..

    ReplyDelete
  12. keyword nuffnang yg mcm2. kadang2 yg pelik2 pun ade. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pon aisya..pening fikir kadang2..huhu

      Delete
  13. selalu senyum2 bila baca keyword depa ni..lucu2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..kadang memeningkan jgk...haha

      Delete
  14. hehehe terasalah masuk blog lah tu....

    ReplyDelete
  15. haha keyword kdg² bt kita pening..hihi lawak pun ada gak..:P

    ReplyDelete
  16. Itulah namanya diaorang 'TER' cik nor hehe

    ReplyDelete