KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, June 18, 2013

Followers Dah 600 Lebih....Alhamdulillah


Assalamualaikum

Alhamdulillah...Syukur followers blog cik nor dah mencapai angka 600 orang lebih.Terima kasih tak terhingga kepada semua followers yang sudi follow blog cik nor yang tak seberapa nak hebat nie.Walaupon blog cik nor nie merapu je lbh tapi korang tetap sudi singgah setiap hari.Thank you very much...cik nor love u all (ayat macam retis lah plk...perasan sorang2 la tue..haha)

Buat yang sudi add G+ cik nor terima kasih jgk.Don't worry mana yang ad cik nor, cik nor akan follow balik anda semua.InsyaAllah.Kepada followers baru blog cik nor sila tinggalkan link anda di shout box cik nor supaya senang cik nor nak follow balik anda.

Itu saja nak membebel petang nie.Babai..:)

52 comments:

  1. alhamdulillah,keep it up dear :')

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...:)
    banyak dah rezeki tu...hihi

    ReplyDelete
  3. tahniah
    bertambah peminat
    yumida baru je add friend kat google plus sis

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, tahniah ya cik nor .. berusaha lagi ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih...InsyaAllah..:)

      Delete
  5. tahniah cik nor.. semoga terus bersemangat untuk berblog.. :D

    ReplyDelete
  6. best nyer..tahniah & good luck !!!

    ReplyDelete
  7. tahniah
    semakin mantap tu :)

    ReplyDelete
  8. termasuk sy followers 2.....tq cik nor selalu singgah my blog

    ReplyDelete
  9. tahniah.. :)

    Terus doakan utk sahabat ejulz ni k.. tq

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/06/doakan-untuk-dia.html

    ReplyDelete
  10. Alhmdulillah...
    Tahniah dear...

    p/s..akak dah jwab emel..sorii lambt reply....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah
      terima kasih...:)


      p/s:tak per..:)

      Delete
  11. ok selesai menjadi peminat ke 608 :)

    ReplyDelete
  12. tahniah....kerja keras lagiiiii

    ReplyDelete
  13. Tahniah Cik Nor..
    dah makin ramai peminat..:)

    ReplyDelete
  14. untungnya Cik Nor.
    Ramai geng skrg..

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah... lepas ni kena tulis banyak2 entri lagi la.. hehehe

    ReplyDelete
  16. Tahniah cik Nor ...cik norkan rajin bersegmen dan baik hati...mestilah ramai kawankan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..:) iyolah tu kak..hihik

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...