KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, June 26, 2013

54 comments:

  1. xlarat den nak photostat banyak2..tapi klu 1 slide je ok la kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. thu xpe...itu lah yg cik nor alami..huhu

      Delete
  2. pernah merasa gak kena buat benda ni banyak-banyak masa zaman jadik cikgu dulu.. rasa nak tercabut tulang temulang belakang mama ni ..
    adehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah yg cik nor rasa skarang..huhu

      Delete
  3. masuk jer kat feeder pas tu biar run sendiri...he hehe... dengan harapan supaya paper tak sangkut la kat photocopy machine tu kan... *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..cik nor buat secara manual...sbb ssh nak tukar2 kertas.huhu..tu pon sangkut..huhu

      Delete
  4. hahaha..kat sekolah kalau ujian...memang melambak cam tu..hahaha

    ReplyDelete
  5. Hantar bg kedai jer..mesti amoi kedai tue sanggup buat..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg btl tu...gumbira dia dpt bnyak mcm tu..haha

      Delete
  6. potostat je pun
    bkn suh salin pun ~.~"
    hakhakhak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi ayat tak henggat miss wanie...mmg tak blh blah..haha
      balik bilik siap la..hahaha

      Delete
  7. tahniah kerana telah photostat sebanyak tu.. lepas nih boleh bukak bisnes printing buku le pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nak patah pinggang nie..insyaAllah..doa2kan lah...aamiin

      Delete
  8. alamak... mau tertido ni dekat mesin fotostat..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mmg pon..tp nak jimat budget kna tahn jgk lah..haha

      Delete
  9. skrg mesin potostat dah canggih.. heheheh
    kalau dulu lg teruk agaknya (masa letak selai-selai)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya mcm dulu2 lagi...lambat..huhu
      tahan kaki supaya tak tumbang jer..huhu

      Delete
  10. masa aiza kerja dulu pernah fotostat&binding untuk mesyuarat pada setiap minggu.. sekali mesyuarat buat 30 copy, 1 copy ada 50-100mukasurat.. nasib baik mesin fotostat tu mesra pengguna, letak je dia dah sort dan buat double sided lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..best tua aiza..cik nor kna guna manual..huhu

      Delete
  11. amboi..byknye..boleh pengsan camni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..hampir 3 jam berdiri..huhu

      Delete
  12. Replies
    1. itulah hakikatnya..cik nor kna fotostart..:)

      Delete
  13. kalau gini la banyaknya nak kena photostate. boleh biol.

    kena cipt amesin photostate yg letak je sebuah buku tak payah kalih kalih . terus photostate satu buka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..mmg kna photostart smuanya..rasa nak patah pinggang dok brdiri..huhu

      Delete
  14. paper exam ke?
    fuh..lenguh ar klo nak klip kertas tu nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah..paper nak masuk tender baru..huhu
      yup btl tu..:)

      Delete
  15. Bnyaknya..agak2 berapa lama nor ambik masa buat semua ni...akak tengok kertas tu pun dah letih..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3 jam kak...pnat oo kak. nak patah kaki dbuatnya..huhu

      Delete
  16. syabas cik nor...lepas ni boleh suggest cabaran ni dalam rancangan anda ada 60 saat...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...haha...blh lah klu nak pengsan..:)

      Delete
  17. Replies
    1. mmg banyak deno..nasib siap 1 hr..huhu

      Delete
  18. tebalnya..hehe..cian cik nor tp ape ley buat kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...nak buat mcm mana kerja ifah..huhu

      Delete
  19. print gambar tu pehtu photostat jer gambar tu dan dapatlah gambar yg kene photostat yg banyak tuu...

    ReplyDelete
  20. kesiannya ngan adik akak ni..byknya nak photostat..nasib baik akak x camtu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah nama pn kerja kak..knalah terima hakikat..haha..bkn slalu pon..haha

      Delete
  21. Eleh... tak herannnn...hehe OKje pun pernah photostat lebih dari tu dulu-dulu

    ReplyDelete
  22. Dik.. klu cikgu biasa dh tebal gitu... Nota dan kertas pekse.. Pastu siap kena gotong royong stapler lak... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. best dapat gotong royong...tp nie kna buat sorg2/..huhu

      Delete
  23. fuh..lau yaya xsnggup....
    tp wat pelan2 boleh la..mmg 1hari copy jela kjenyerrr ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,..satu hari cik nor buat tu..nak cpt punya pasal..:)

      Delete
  24. CK pun dah nampak dah tahap kebosanan yg akan dialami :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...