Breaking News

Ahad Yang Kerja....

Assalamualaikum


Aku sebenarnya tak ada apa yang nak cerita hari ni.Tapi aku just nak bagitahu kat korang yang aku g interview lagi hari nie.Doakan aku moga berjaya yer kawan2....aamiin

Tapi aku bengang jugaklah dengan bos aku.Saja jer bagi aku keluar rehat lambat bila dia tahu aku nak g interview.huuhu.Nasiblah sempat, sampai kat tempat interview kol 2.15ptg.Interview start kol 2.30 ptg...alhamdulillah...mana aku tak apply kerja lainnya...aku mintak naik gaji macam2 alasan dia bagi.Saper tak hangin.Kalau kerja gaji tahap tu memang panas jer kan??Kerja makin banyak dan tekanan pon macm tu jugak...lagi lah aku nak cari kerja lain..huhu

Harap2 sangkutlah mana satu nanti...InsyaAllah..aamiin

38 comments:

  1. semoga berjaya kak...

    anyway cantiknya blog... jelessss hihi buatkan kita boleh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks eira...:)

      thanks...akak srh org lain buatlah eira...hihik

      Delete
  2. Byk2 bersabo. bos kebykkan mmg camtu. kdg2 tu diorg anggap byr gaji kite tu dah tinggi. padahal kalau compare company lain jauh bezanya. Anyway gud luck 4 interview ;)

    CK

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg tg bersabar sekarang nie..huhu..btl tu..padal gaji kita paling ciput...huhu....thanks ya..:)

      Delete
  3. Semoga berjaya cik nor yang manis..hihi

    betol tu...bila mintak gaji lebih macam2 alasan...soh orang keja lebih boleh pula...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik akak..:)

      tu lah pasal..kalau ada elaun lain tak pe gak gaji rendah..huhu

      Delete
  4. Smoga berjaya.. Bos tak kisah pulak g interview mintak kerja lain ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...dia marah lah tu..sbb tu dia bag kluar lambt..huhu..

      Delete
  5. bagus tu akak. demand je sampai die meluat.. taknak bagi sudah, cari kerje lain.. banyak lagi orang nak kite.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...kurang setahun naik RM50 pon akak tak kisah..nie langsung tak der.Ada jawatan kosong smua akak apply...huhu..btl tu anis..:)

      Delete
  6. semoga ada rezeki kak..dan selamat berjaya... Farah doakan yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah ..aamiin....thanks farah..:)

      Delete
  7. good luck
    harap berjaya yer cik nor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih a.sop
      insyaAllah..aamiin

      Delete
  8. cik nor...gd luck ye
    semoga bjaya..:)

    ReplyDelete
  9. Berapa lama dah cik Nor keje kat tempat sekarang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru lagi tuuu.... Tp kalau dapat tempat kerja baru, gaji baru apa salahnyakan...

      Delete
  10. insyaAllah cik nor..kalau rezeki memihak, tetap dapat kje tu.. :)

    ReplyDelete
  11. biasalah normi..shida pn cmtu jugak tp naseblah alasan dia bg masuk akal juge..hurmm..gudluck k :)

    ReplyDelete