KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, May 29, 2013

Tahniah ....TRW Ke Final Akhirnya...

Assalamualaikum



Wah...dah lama benar aku rasa tak hupdate entry berkaitan dengan bolasepak.Nak buat macam mana asyik terlepas jer nak tengok perlawanan.Tambah2 lagi perlawanan yang membabitkan pasukan negeri aku iaitu Kelantan Darul Naim @ TRW....Semalam pon sempat tgk kejap jer.Tu pon perlawanan dalam masa tambahan 30 minit.Ingatkan tak de live kat tv.Rupanya ada..Frust tau balik lambat semalam.Balik2 semalam dah buat dosa.Dah la puasa past tu solat asar lambat pulak.Tak ke berdosa tu.huhu.Nasib baik lah Kelantan menang  dengan aggregat 6-5 semalam.Kalau tak memang frustlah..huhu...Tahniah kepada wira2 TRW yang menjaringkan gol untuk perlawanan separuh akhir pertama dan kedua.....All the best for final nanti...:)

34 comments:

  1. Yeahhh. Bukit jalil la nanti

    ReplyDelete
  2. Tahniah TRW.. moga menang akhirnya..:)

    ReplyDelete
  3. sy sempat tengok skjp smlm.mula2 ingatkan TRW dah nak kalah lpz tu boleh pulak score last2 mint.memg hebatla..tahniah TRW..menungu JDT lwn phg pulak..perlawanan smlm dah dibatalkan.boring btol.pnat tggu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?samalah kita...tu lah pasal igt dah kalah dah..nasiblah gol jgk dsaat akhir..alhamdulillah...blalah plk plk perlawan JDT ngn pahang nie?huhu

      Delete
  4. xminta sgt bola.. tapi still nak ambik tau pekmbgannya ^__^ ngee~~ tahniah!!

    ReplyDelete
  5. Cik Nor..Klate final..yeay..turun sini ke nnt.?

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..klu ada rezeki cik nor trnlah kak...akak g stadium ke nnt..:)

      Delete
    2. akak pun dlm 2 lagi..sbb nya ada macam hal..In Shaa Allah klu ble settle akak boleh la pegi..

      Delete
    3. oo..ye ke?insyaAllah..kalau sama2 pergi kita jumpa kat stadiumlah kak..:)

      Delete
  6. ingatkan TRW apa la..hehe..tahniah..

    ReplyDelete
  7. apa2 pun tahniah la buat pasukan kelantan...hehe

    ReplyDelete
  8. Kurang minat bolalah cik Nor....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...