KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, May 14, 2013

Shaqzspixca First GiveAway (GA)



( Shaqzspixca First GiveAway (GA) untuk 10 pemenang bertuah!)



Shaqzspixca First GiveAway



Jom join Shaqzspixca First GiveAway. Saya dah copy n paste poster sebagaimana yg dikehendaki. Bukannya teruja dengan hadiah yg ditawarkan tapi telah di invite tuan empunya blog untuk join GiveAway ini.Harap2 betul lah caranya..:)

Hadiah-hadiah yg menarik  yang di tawarkan..Menarik sgt...hehe.

Ok, jom kita tengok apa hadiah yg ditawarkan:

HADIAH-HADIAH YANG BAKAL DIBAWA PULANG!
Pemenang pertama (1)
souvenir dari KOREA
Pemenang kedua (2)
set make-up
Pemenang ketiga (3)
set make-up
Pemenang Keempat (4)


miss rose lipstick..boleh pilih warna (1 only)
Pemenang kelima (5)


vit C supplement untuk 2 bulan
Pemenang keenam (6)
guess cap..boleh pilih design dan warna (1 only)
Pemenang ketujuh (7)


Lampu tidur
Pemenang kelapan (8)


gelas Coca-cola dari McD
Pemenang kesembilan (9)


Dvd spiders 3D
Pemenang kesepuluh (10)


passport cover..boleh pilih salah satu ( 1 only)

Jom ramai-ramai kite Join GiveAway dr Shaqzx.

Penyertaan terhad kepada 30 orang ajer, jom cepat!!!!!!!! 

26 comments:

  1. hadiah last tu menarik la..hehe..ada abang span kuning..hehe.

    goodluck ye kak.. :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tu lah pasal....thanks..jom lah join michelle..:)

      Delete
  3. menarik tgk hadiah.. Gud luck yer.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal farah..thanks..jomlah join..:)

      Delete
  4. Good lUck Cik nor...
    selamat BerGA...best2 plak hadiahnya..:)

    ReplyDelete
  5. wah byk hadiahnya tu....apa2 pun good luck ye cik nor.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal....terima kasih...jomlah join..:)

      Delete
  6. selamat bersegmen...gud luck ya!

    ReplyDelete
  7. Yang mana satu nak dibawa pulang tu Cik nor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtahulah akak..moga2 sangkut salah 1...insyaAllah...aamiin

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...