KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, May 12, 2013

Selepas Lunch....



Assalamualaikum

Aku banyak benda sbenarnya nak share dengan member2 kat bloggger nie.Tapi ada kerja nak buat sikit.So tak banyaklah idea yang keluar.Korang layan lah gambar kebakaran kat Tanjong Mas, Pengkalan Chepa semasa aku balik dari lunch td.

Ngeri jer aku tengok tadi.tapi nak buat macam benda dah nak jadi redha jer lah.Tapi buat suri2 rumah berhati2lah ketika menggunakan dapur gas....Kalau tak begitulah akibatnya..huhu

32 comments:

  1. Berhati-hati ye suru rumah...termasuk yang belum ada title suri tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap btl tu cik akak...berhati2 walau dimana berada...:)

      Delete
  2. tebal asap
    seram gak kan dgn tong2 gas nih
    coz kte x tau kebocoran hose ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..mula2 igt org bakar tayar jer...tp bila tgk api marak baru thu tu kebakaran...huhu..nie bkn kes kebocoran gas tp nie kes masak air then tggl g ambik anak kat sekolah..huhu

      Delete
  3. Seram tgk kebakaran.. blh fobia. Huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal kak..sy yg kat dalam kereta nie pon meremang bulu roma..huhu

      Delete
  4. terbakar² ni seriau gak..mmg kena berhati²..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mimie..bnda yang blh elak baik kita elak..huhu

      Delete
  5. terbakar..seram tngk.huhu..kadang lintar pintas pun blh berlaku sbb kecuaian sndiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal nana...nie kecuaian masak air then tggl g ambik anak kat sekolah..huhu

      Delete
  6. Ya Allahhhh. Semoga keluarga mangsa tabah dugaan Tuhan

    ReplyDelete
  7. teruk juga kebakaran tu
    kita pun kena hati2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap mmg teruk a.sop...huhu
      ya btl tu...kna slalu berhati2...

      Delete
  8. bahayanya.. kasihan mangsa tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bahaya..cik nor yg dok dalam kereta pon takut tgk..huhu..

      Delete
  9. huishhhh takziah kepada mangsa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 mereka tabah menghadapi ujian Allah..InsyaAllah

      Delete
  10. tebal juga asapnya tu... moga penghuninya tak apa2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup mmg tebal...harap2 begitulah kak nora...

      Delete
  11. kena hati-hati di mana sahaja.

    ReplyDelete
  12. Alahai kesiannya......
    Semoga tiada kecederaan serius..

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga2 semua penghuninya selamat...aamiin

      Delete
  13. Macam besar je apinya kalau tgkkn asapnya.Semoga semua baik2 je.Huhuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg besar sha....moga2 begitu lah sha....

      Delete
  14. kt tanjung mas? jaa kenal tu... kat simpang tiga tu ehh?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...