Breaking News

Sabtu..Layan Gambar Ni Best Juga...:)

 Assalamualaikum....

Oleh kerana hari sabtu aku berhujung minggu, apa salahnya kalau aku sajikan korang makann barat nie.Manalah tahu kot korang mengidam then trus g buat kat dapur or trus g cari makanan barat..haha.Memang hampess kan ayat cik nor.Asal nak makan jer mesti teringat blog cik nor.Asal datang blog cik nor mesti ada makanan.Memang sah2 cik nor nie suka makan dan badan bulat semacam...:)
Yang nie nama dia Chicken chop crispy...sedap oo...aku mkn nie kat D'Apple Cafe, dekat dengan post office Pengkalan Chepa...Sapa2 dok area tu bolehlah g mencubanya..:)
Yang nie pulak air aku.Kalau tak silap nama dia chocolate blended oreo..macam tu lah kot namanya..haha..Yang tengah minum kat belakang tu korang tak payah ambil pusinglah sebab dia tukang bayar.haha.Syok jugak paw2 orang yang jarang2 balik kampung nie..haha.Jahatkan cik nor..asyik nak paw orang jer.haha

Oklah..setakat ini dulu coretan buat kali ini...babai..:)

30 comments:

  1. Cik Nor. Jemput join!! ^_^

    http://ezbil-official.blogspot.com/2013/05/segmen-pencarian-bloglist-bulan-mei.html

    ReplyDelete
  2. Kiranya..ciknor dgn mknn memang tak leh dipisahkan :D heehehe

    ReplyDelete
  3. tu dia...lapaq no

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/tips-tarik-minat-anak-bersolat.html

    ReplyDelete
  4. merembes air liur kak..ahaha..air tu nampak macam sedap..sedap ke??hhuhu

    ReplyDelete
  5. chocolate blended oreo tu memang sedap.. yummy..

    ReplyDelete
  6. choc blended oreo sgt yummy okeyh!! :D

    ReplyDelete
  7. oooh mak hai....asal singgah blog cik nor je mesti akan tergoda dgn benda2 camni....hihihihi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jgn marah yer timi..cik nor saja jer nak buat org tergoda..haha

      Delete
  8. yg atas sedap.. terus berlari2 p dapor sedia bahan nak buat sendiri (tu bohong)...
    berlari cr kedai ada la...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..klu berlari ke dapur pon apa salahnya...jimat budget skit..:)

      Delete
  9. chocolate blended oreo tu cm best je

    ReplyDelete
  10. sedapnyeeeee.. lapar pulak.. huhu

    ReplyDelete
  11. lapar plak tgk gambo tu huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..saja nak buatkan smua org rasa lapar..haha

      Delete
  12. Balik makan kena berlari berkilometer nak bakar kalori.

    Nak maintain sihat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak per saya jln kaki pergi n balik kerja..:)

      Delete
  13. Replies
    1. hehe...jangan marah cik nor akak..:)

      Delete