Breaking News

Hadiah VS Kad Jemputan


Assalamualaikum...

Hari ni start updates blog ngn join GA.Semalam lagi aku nak join tapi ada masalah sikit so aku tunda ke hari nie.Ermm...pagi2 lagi aku dah join GA tu..haha.Semangat tu...Dah banyak jugak aku join GA tapi tak banyak yang menyebelahi aku.Kecuali yang satu ni...Aku dapat bekas air masak intel...Rezeki kak ton katakan..haha..nie lah GA yang aku join tu SINI.

Then yang dalam sampul surat putih tu pula kad jemputan.Undangan majlis perkahwinan rakan blogger jgk.Tentu korang kenal dengan pemilik blog nie Sha Vanilla.Dia glemer jugaklah dari aku.Tengok followers dia dah hampir 1k...aku masih merangkak untk dpt 1k followers..haha..Verangan jap...bila nak dapat 1k ni...Bestnya dapat followers sampai 20 or 30k...glemer weh...haha...Gilo glemer tol aku nie.Entah td cite pasal undangan perkahwinan nie masuk tajuk lain plk...huhu..lari tajuk nie...Sha nie akan melangsungkan perkahwinan dia pada 26 Mei 2013 nie.Harap  semuanya berjalan lancar yer Sha...

Mesti korang perasankan sejak aku dah pandai combine gambar nie.Nie second time aku gabung gambar banyak2..nak kurang berat blog katakan..haha

Oklah setakat nie dulu ye..lain kali merapu lagi..haha



34 comments:

  1. Tahniah dapat gift...hehe
    Gila glemer sekejap takpe dik...:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...
      haha...sekejap jer..lama2 tak jd kerja lak..haha

      Delete
  2. x lama lagi sampailah tu 1k follower akak tu... ^_^ In Shaa Allah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah farah..mudah-mudahan..aamiin

      Delete
  3. Ngee...tu la kn cik nor.Verangan jgk nak ada follower smpai puloh2 ribu.Alhamdulillah da sampai.Amin3.Terima kasih cik nor doakan sha.Sayang cik nor banyak2. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..verangan jerlah..nak capai tu tak thu blalah lg...haha...Sama2 sha...syang sha jgk..:)

      Delete
  4. sikittt je lagii nak sampai 1k...
    chaiyokk3...
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes..ada penyokong ni..skit lagi pon dalam 5ratus jgk tu nory...haha
      ada cuba sedaya upaya...InsyaAllah..:)

      Delete
  5. tahniah dapat hadiah...x lame lagi dapatlah follower 1k, insyaallah..

    ReplyDelete
  6. cik nor...cik akak join sekali boleh.,.hihi

    ReplyDelete
  7. tak lama lagi dapat lah follower 1k tu Cik Nor..hehe..
    best juga dapt jemputan khawin tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah...tp tgh merangkak nie...haha
      Tak dapt nak g rasanya..kna pos hadiah la kat sha..:)

      Delete
  8. takpe.. sikit masa lagi sampai lah 1k tu.. ;)

    ReplyDelete
  9. wah...ini baru betul...hadiah sekali dgn kad kawen lagi tuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....dua dalm 1 tu...untung kan?haha

      Delete
  10. murah rezeki..hehe..akak nanti dah turn akak jangan lupa bg kad kat saya.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin...InsyaAllah...tp tak thu bla la..:)

      Delete
  11. wah best la dapat hadiah botol air....hehe apa2 pun tahniah buat bakal pengantin tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..jenama intel lg...terima kasih bagi pihak..:)

      Delete
  12. tahniah ya nor... dapat hadiah...

    ReplyDelete
  13. Banyak byk tu ada gak yg mengena! Rezeki tu namanya Cik Nor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..sejak aktif berblogging nie...banyak plk org bg hadiah..:)

      Delete