Breaking News

Dari Australia Terbang Ke Malaysia

 Assalamualaikum....
Hari nie rajin pulak aku nak hupdates blog ni.Nak buat macam mana aku sorang2 kat opis nie.Seorang cuti n yang lain2 ada meeting kat pejabat sebelah.Bosanlah pulak dok sorang2 nie.Kalau updates blog ok gak sementara bos aku tak masuk lagi nie.Kalau dia dah masuk Tak sempatlah nak updates.Macam2 kerja dia nak bagi aku buat..haha.Eh...aku nak updates pasal apa nie?Gambar kat atas tu lain tetiba cerita kat bawah lain..sentaplah korang baca entry aku kali nie..haha.Ok..nie pasal Entry W.W#24 semalam.Kawan2 blogger semua pelik kenapa aku tetiba tayang notebook.Apa kes nie Cik Nor???Macamlah orang lain tak der notebook...haha
Taraaa...Nie lah notebook semalam tu.Yang sebenar notebook nie terbang dari jauh.Dia di terbangkan khas dari Perth, Australia oleh  Kak Umi.Tu yang macam aku teruja sangat nak tayang notebook tu.Kalau takat notebook beli kat Syarikat Muda Osman tak lah kot..haha.Amboi..demand tol kan Cik Nor nie...:) First time dapat ole2 dari oversea...saper tak teruja weh.Jakun pon ada gak sikit..haha.Oklah lah kalau nak berkenalan dengan kak umi nie bolehlah terjah blog kak umi nie....http://umiyumi2.blogspot.com/ or tekan jer nama dia kat atas tu...hehe

Oklah cukup setakat ini untuk kali nie...kbai..:)

54 comments:

  1. Wahh jauhnya dapat notebook.....eksaited lah tu..hehe

    ReplyDelete
  2. wah...best eh..hihi..suka suki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..mmg suka suki nie cik akak..:)

      Delete
  3. tahniah cik nor.. untungnya dapat ole2 dari oversea.. patut la semalam buat wordless.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aiza..tu lah pasal...hihik

      Delete
  4. Alhamdulilah dah oleh2 dari perth...Australia tu...

    mselim3

    pls: mselim dah ziarah blog kak umi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..ada gak orang jauh sudi bg ole2 utk cik nor..:)

      Delete
  5. wahh .. patut laa , anis pon pnh dpt dari kanada . teruja sgt smpai smpul tu pon tak buang2 lagi . ada simpan . jakun x disitu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...btl tu anis..mmg btl2 jakun lah..jarang2 skali dapat..hihik

      Delete
  6. assalam,

    sukenyer dia dapat kiriman dari jauh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam

      mmg btl2 teruja nie bunda...:)

      Delete
  7. as-salam..normi

    wow..jauhnya dia terbang ye :)
    suka letew.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      yup..jauh sgt...hihik'
      suke sesangat..:)

      Delete
  8. Salam Normi,
    Tak jauh mana pun, cuma 5 jam perjalanan dari KL hehehe

    Apapun selamat menggunakan notebook baru ya. Nama aje notebook Paris, tp dtg dr Perth. Boleh laaa kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalama
      jauhlah tu jgk kak..nak g sendiri mmg tak thu bla lah...huhu
      terima kasih banyak2 kak
      mmg blh sesgt kak..:)

      Delete
  9. wah..tahniah
    jauh tuuuuuu
    agak2 berapa ar bayaran pos dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih
      hehe..jauhlah jgk..:)
      Klu tgk kat sampul surat tu AUD12.50 tp klau convert RM tak thulah berapa?hehe

      Delete
  10. saye juga mau lah tu note book.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waduh..mana bisa aku bagi sama kamu..hihik

      Delete
  11. kiriman dri jauh tuu..bestnya..tahniah cik nor

    ReplyDelete
  12. wah.. ni mesti ada bau australia masa buka packaging tu kan

    ReplyDelete
  13. dari jauh tu.. mmg spesel :)

    ReplyDelete
  14. wah tahniah cik nor... :) best tu import dari ostrolia...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...mcm import n eksport lah plk..haha

      Delete
  15. ehh, Muda Osman ? macam pernah dengarr jee . kedai yang dekat kelantan tuu kan ?

    ReplyDelete
  16. bestnya. momoy suka sangat klu dpt note kiut2 camtu.

    ReplyDelete
  17. wah! jauh terbang nya dr oversea ya..hehe
    patut semangat nak tayang cik nor...hihi:)

    ReplyDelete
  18. oooo dtg dari obersea patut laaa...

    jaa un peluk hari tu nape cik nor podt note book tu...hiihihi.

    dtg dari jauh tuuu...curlassss kau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa pun pelik* sory typo...

      bw ngn tepon gitu la kekdahnya. asyik typo jepppp..

      Delete
    2. hihik..itulah kisah dsebalik notebook tu..haha..terbang dari jauh..:)

      Delete
  19. Baru sat ni gi blog Umi cik nor!

    ReplyDelete