Breaking News

Seisi Teka-Meneka Telah Di TUTUP....

Assalamualaikum

Wah..pagi bebenor aku updates blog hari nie.Bukan apa nak tutup seisi teka meneka yang aku publish petang semalam.Bukan tak nak tunggu tekaan yang baru tapi dah ada dua orang yang dapat meneka dengan tepat.Mereka ialah SINI dan SINI. Nantikan hadiah misteri yang tak seberapa dari Cik Nor .hehe


Nie detail pasal tekaan semalam.

Jeans jenama: Lady Like
Harga Asal: RM119.00
Diskaun: 70%
Harga Selepas Diskaun: RM35.70
Lokasi : The Store, Kota Bharu



24 comments:

  1. alamak....terlepas lah pulak......he heee....

    ReplyDelete
  2. nanti buat lagi ea..hahaha.. morning kak Nor.. :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tak pe InsyaAllah....cik nor buat lagi..:)

      Delete
  4. e'eleh.... tak sempat teka....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah akak tak buka blog mlm td..hihik..InsyaAllah Cik Nor buat lagi..:)

      Delete
  5. Jom join segmen, ga, contest ni.
    Hadiahnna awesome.

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-by-emas-putih-part-2.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/april-may-giveaway-by-nabila-medan.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/april-edition-giveaway-by-dysha-sahhir.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/mini-segmen-by-diyanahani.html

    ReplyDelete
  6. alamak...dah terlepas nak meneka..ehehe:)
    wah! pakai jeans baru lah lepas ni Cik Nor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...tak pe lain laki cik nor buat lagi...InsyaAllah
      Sure dah atie..haha

      Delete
  7. terlepas...huhu...
    murah kan after discount..mcm kat sogo, kalau buat sale konpem ramai sbb harga murah mcm tu lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak per lain kali cik nor buat lagi..insyaAllah
      tu lah pasal..cik nor trus grab...lma dah tunggu sales mcm nie...:)

      Delete
  8. eh kota bharu? nasib baek ladies punya.. haha

    ReplyDelete
  9. Yey berjaya teka dgn tepat :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah :D Hee, sebab the store selalu buat diskaun yang banyak banyak. Yeay :D

    ReplyDelete
  11. Wahhh..
    Murahnya kak....
    Berbaloi2..
    Tahniah pemenang... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg murah..klu tak mmg akak pandang jer AJ...haha..Dah lama akak tunggu saat tu...:)

      Delete
  12. alahai dah tutup penyertaan pulak....kite baru nak teka...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..tu lah kna slalu peka dgn apa yg cik nor updates...haha

      Delete