Breaking News

Santai Malam.....

 Assalamualaikum.....

Inilah cerita disebalik wordless rabu hari nie.Kejadian nie berlaku di hari khamis mlm jumaat sebelum kami semua balik kampung keesokan pagi nya.hehe.Post paling gedikss aku rasa abad ini..haha.Tapi nak marah jgk kenapa cawan teh tarik tu bukan main besar lagi kat depan aku.Sampai terlindung gelas neslo aku..huhu
 Nie nasi ayam haousemate aku.Dia kata best tapi ayam dia kecik...dia yg cakap.Aku tak cakap sebab aku tak makan.Aku just minum jer.Sebab aku dah beli makanan kat rumah.Nak diet lah konon tp diet sepoluh minit jer.Balik rumah aku melantak kuih yang aku beli pulak.haha
Nie lagi dua oraang housemate aku.Seorang kerja tetap while seorang lagi tu budak praktikal..haha...Budak praktikal tu buat muka ala2 kiut-miut gitu..Kiut tak dia..:)Apa aku melalut nie.Memang dah lari tajuk nie.Ini lagi gaya hidup kami yang masih single walaupon aku paling ehem2 dalam 4 orang nie.haha

Dahlah2 tak mahu melalut dah.Stop kat sini dulu.Esok cik nor keluarkan entry baru pulok...babai

42 comments:

  1. alooloo sweetnya dia nak marah cawan teh tarik tu..hehe..bestkan kuar santai ramai2 dgn housemate,macam2 karenah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mmg nak marah tetiba interframe dpan sy...mmg best..mcm2 kerenah ada..:)

      Delete
  2. sedapnyer nasik.tp lg sedap kalau ajak saye skali...haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana thu sdap en.harith?hihik...jomlah en.harith dah lama tunggu nak kluar ngn en.harith..:)

      Delete
  3. hai....bersantai sambil makan nasi.....malam2 pun ambil nasi ye.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...dia tak mkn lagi...bukan cik nor tp housemate cik nor..:)

      Delete
  4. wah nampak mmg sedap nasi ayam tu....huhu

    ReplyDelete
  5. kuar mkn2 gn kawan~ emm dh lama tak bt aktiviti cmtuh...haha

    ReplyDelete
  6. cawan oren awesome tu tak bersalah..hehe.. ha'ah budak tu kiut miut..hehe.. krim salam semua housemate.. ngeeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..dia bersalah sbb interframe dpn akak...InsyaAllah..:)

      Delete
  7. ooo...patut xmo kuar makan skli...hehehe

    ReplyDelete
  8. emm... sedap2....! bersantai mlm2 syok jugak kan?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...time ada free jer deno..klu tak masing2 wat hal masing2 la..:)

      Delete
  9. salam..
    amboi..santai2 dier ye..hehe
    sedapnyer nasi aym..beso je tgok aym tu..xcukop sbnrnyer,bkn sbb kecik kannn..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...
      haha..santai mengabis kan duit..:)
      besar sbb d zoom...hihi..mmg tak cukup..:)

      Delete
  10. wah! santai2 ye cik Nor..
    teringat zaman bujang2 dulu..sllu keluar mkan kt luar dgn housemate..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer atie..skali skala jer
      zaman solo nie blh lah santai..hihik

      Delete
  11. Replies
    1. hehe..mmg sdap..slalu lpak kat cni..:)

      Delete
  12. bestnya..dapat makan nasi nyum..nyum
    best lagy lau belanje Am makan sekalu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mmg best...blh tu blh..tp am kna datang cni la..haha

      Delete
  13. yeayyyyy.... dapat tengok muka akak...ahakss..seriously ni first time tengok muka akak ni... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..blh plk mcm tu...bkn akak slalu post ke gambar akak...farah jer yg tak jumpa..hihik

      Delete
  14. Finally dah boleh komen......
    Bestnya makan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah....
      tambah berat badan..haha

      Delete
  15. wahhh bestnya dapat bersantai bersama kawan2 kannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..mmg best mak dara..hilang sgala masalah..:)

      Delete
  16. sedapnyer nasik tu... dapat makan bersama kekawan dan bersantai...

    mselim3

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. mmg best tp berat badan bertambah..haha

      Delete
  18. duduk dengan housemate yang bujang memang best..tambah-pulak yang satu kepala...hehhehehehe

    ReplyDelete
  19. sedapnya nasi ayam tu.. terliur..

    nak suh mak masak la camni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..sdapnya...nnt hantar kat cik nor skali..:)

      Delete
  20. selalunya kalo nasi ayam , ayamnya memang kecik.
    hehehe ..
    michelle rasa yg ambik gamba tu xnak ambik gamba akak kot sebab tu cawan diutamakan.
    heheehe
    *kidding ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..btl tu michelle..ltklah ayam bsar skit..haha

      may b lah kot..haha

      Delete
  21. bestnya dapat mkn kat luar.... ni kedai mana lak ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...chef lanz...dekat ngn Selera Cik Siti tu jer..:)

      Delete