KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, April 11, 2013

Pandangan anda?

Selamat sejahtera semua.

Template baru telah siap sepenuhnya dengan tema biru laut.

Biru memberi ketenangan bukan? Semoga pelawat tenang hadir ke blog ini.

Mohon bantuan rakan-rakan memberi maklumbalas dan cadangan untuk penambahbaikan blog ini :)

Terima kasih daun keladi, kalau rajin komen la sekali Huhuhu

30 comments:

  1. yeay.dah baru..biru..kita geng..hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh...template baru...nice dan dah boleh komennnnn! suka suka suka....

    ReplyDelete
  3. @farah Waheda wahid
    ya..ada org tlg buatkan..hihik..tu yg suka sgt ngn rupa baru blog nie..:)

    ReplyDelete
  4. Wahhhhh...nmpk lebih baik dan besh. Good job nor. :)

    ReplyDelete
  5. @mohd ridzwan abdullah
    terima kasih..tp bkn job nor..job org lain..haha

    ReplyDelete
  6. Huhuu...yg penting ok dr yg sblm ni...cuma wan tak leh nk klik reply button ni jerk. But it's ok.

    ReplyDelete
  7. wowwwwww cantekkkkkkkkkkk suka suka sukaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. @michelle De hunny
    haha..ye ker?terima kasih ya..:)

    ReplyDelete
  9. @mak dara
    terima kasih mak dara...:)

    ReplyDelete
  10. not bad..
    nampak cool and relax je..
    hehe

    ReplyDelete
  11. @nory zoulkefle
    yeayy..terima kasih ya..:)

    ReplyDelete
  12. suka biru eh...sama mcm tlbd....dia pun suka biru.

    ReplyDelete
  13. cantik.. sy ingt pun mcm nak tukar yang ni..nampak kemajuan skit..then macam tak berat je.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...erm..tukar2..sbnarnya bukan cik nor buat sendiri...tp ada doktor tlg operate kan...ye ker?sukanya..hihik

      Delete
  14. mmg kemas dan cantik template yg baru ni...header pon dah lain dah...hehe

    ReplyDelete
  15. lawa dan kemas... tahniah ya normi..

    ReplyDelete
  16. wah...lawa lah Cik Nor... suka ..suka...:)

    ReplyDelete
  17. Simple..
    Biru sama dengan AJ... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes...sama ngn AJ...leh kawan nie..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...