KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, April 28, 2013

Nadhira Izzati Giveaway


Nadhira Izzati Giveaway



Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah akhirnya dapat jugak buat giveaway kali ke-2.
First giveaway sy buat dulu in 2 years ago. Dah lama dah.
Last giveaway tu pemenang akan mendapat hadiah 3 pasang contact lens! 
Best kan? Boleh pilih sendiri pulak tu!
So kali ni, untuk mendapat hadiah dari sy, u need to follow some rules.
Jejenggg~

  1. Pastikan korang adalah follower kepada blog ini (blog Nadhira Izzati)
  2. Like page 'online shop' di Nadhira Izzati's Collection
  3. Like official page Nadhira Izzati Page
  4. Buat satu entry tentang giveaway ni dan tajuk entry adalah 'Nadhira Izzati Giveaway'
  5. Dalam entry tu, tag 5 orang rakan anda dan pastikan diorang tahu. Sediakan link blog ni dalam entry korang tu k :)
  6. Bagi link entry tu kat komen box bawah k so senang nak contact kalau korang adalah pemenangnya.
Yang kat atas tu aku copy and paste puan tanah punya.Aku nie memang mals sikit nak menaip.Kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut lagi syarat2 dan hadiah2nya yang sangat ohsem tu...Korang Bolehlah click kat tajuk yang atas skali tu.

Nak tag kat

22 comments:

  1. Good Luck Cik Nor...
    & selamat ber GA..:)

    ReplyDelete
  2. hehe.thanks tag kita..moga akak ada rezeki ya.. :)

    ReplyDelete
  3. Cik akak nak join nie..hihi...thank tag cik akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..thanks cik akak sbb sudi join..:)

      Delete
  4. thanks tag aiza.. good luck ya cik nor.. :D

    ReplyDelete
  5. Eh...cik Nor dah kena sawan segmen ke? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...biasalah tu akak...tgh xde idea nak tulis..join segmen jer la..haha

      Delete
  6. selamat bersegmen. gud luck ya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...