KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, April 25, 2013

CHANTIQUE DE MATA : BEAUTY CONTEST













Oklah kepada kawan2 blog yang nak join contest nie bolehlah klik kat banner kat atas tu untuk mengetahui syarat2 dan hadiahnya.Nak tag kat (only women)
6.Ainamansor

26 comments:

  1. wah..hadiah-hadiah y menranik utk perempun

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg..jomlah join..mana thu ada rezeki..:)

      Delete
  2. eh eh kena tag... baiklah akan di-bookmark-kan dan In Shaa Allah... dengan sedaya upaya akan melawan simptom2 yang melanda ni dan join...heee... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...just for women...sbb tu tag farah skali..hihik...jgn lupa join yer farah..:)

      Delete
  3. salam singgah sayang...lama tak jengok adik akak yang sorang nie..rajin segmen tu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih....jom lah join cik akak..:)

      Delete
  4. wah. kemain dye. sume dye nk. hehe. neway. gud luck dear!

    ReplyDelete
  5. Good Luck Cik Nor...
    Ada Masa sy join k...:)

    ReplyDelete
  6. semua menarik.
    gud luck dear normi
    sorry lama x visit
    momoy bz lately nih

    momoy nak jemput dear dan kawan-kawan di sini untuk join GA momoy yg pertama ini jika sudi. terima kasih =)

    http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2013/04/zone-barangan-percuma.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn lupa join ye momoy...
      terima kasih..
      thu momoy bz sbb blog pon tak updates..hihi
      insyaAllah..:)

      Delete
  7. Cik Nor....sori banyak2 yeh OKje malas nak join ....jangan marah yeh cik Nor.... kalau marah OKje geletek kaki hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..saje jer..tak thu nak tagged saper..tu yg tagged kt akak..haha

      Delete
  8. dr segmen yang sama
    good luck

    http://www.iuzira.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  9. dari contest yg sama..gud luck dear....


    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  10. Dari contest yang sama :)
    Goodluck dear :)

    http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...