Breaking News

Apa Aku Nak Tulis Nie...???

Assalamualaikum...


Maafla pada siapa2 yang singgah hari nie.Aku tak ada idea langsung nak updates apa.Nie aku tulis jgk just nak isi rasa kekosongan sesangat hari nie.Sebenarnya banyak gak citer yang aku nak share kat korang.Tp hari ni pc aku buat hal then aku ada kerja yang nak kna taip.So, lupalah nak transfer gambar dari hp ke pc.Tak dapek lah den nak nolong...Esok klu sempat aku sharelah citer2 tu yang dah jadi pekasam kat dalam hp aku tu....jagn marah ye kawan2....:)


26 comments:

  1. hehe.. tak tahu nak tulis tp dah tulis sikit..hehehe. jangan lupa update tau nnti..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu lah pasal....InsyaAllah nana....:)

      Delete
  2. betullah cik nor ada masa kita mmg blankkan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...klu merapu lbh2 org tak nak baca lak...tu mmg tak thu nak tulis apa..haha

      Delete
  3. Your style is unique compared to other people I have read stuff from.
    I appreciate you for posting when you have
    the opportunity, Guess I will just bookmark this web site.


    Here is my web site :: affiliate

    ReplyDelete
  4. tulis je apa2..
    mesti ada org baca.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...klu ada..klu xder mcm mana?huhu

      Delete
  5. Semoga idea nor balik umah yer. Len kali jangan lupa tutup pagar, kunci ketat2...takut idea lari lagi...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.insyaAllah..nor ikut nasihat wan..:)

      Delete
  6. nnt dah ada mood, terus taipp entry taw..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..don't worry nory...coming soon..hihik

      Delete
  7. Tak tau tulis apa tp sebenarnya dah tulis...hehe

    ReplyDelete
  8. Sometime saya tak taulah mau tulis apa..
    just copy paste at least.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..sama lah kita..just copy n paste..:)

      Delete
  9. entri ni pun idea jugak.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  10. sama lah.. Mood ke laut.. Idea lari daa... X smpt gak nk wkejar... Heeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmm..btl tu kak..xthu nak tulis apa dah...layn jerlah apa yg ptt..:)

      Delete
  11. hmm PC wat hal ye...mmg boleh mengganggu mood nak berblog tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap btl tu..tp dah ok skarang..hehe...mood mmg tak der past tu bg macm2 alasan..haha

      Delete
  12. Kadang memang macam tu...
    Idea takmo keluar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap btl tu AJ...kering kontang rasanya idea..huhu

      Delete
  13. Replies
    1. tetiba hilang idea nak tulis apa..huhu..sedih sgt bla kna mcm tu..:(

      Delete