KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, March 24, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara




Mak Dara nak buat satu GA yang sangat simple, sempoi dan tak semput untuk disertai oleh semua rakan Blogers.  Nama GA gah semacam je kan mestilah kerana ia se gah 56 hadiah yg telah ditaja oleh 30 org sponsor. Ya benar!! Sebanyak 58 buah hadiah hadiah hebat sedang menanti untuk dimenangi!!! Semua hadiah tersebut adalah ikhlas dan tajaan daripada 30 penaja dan juga teman bloggers Mak Dara.Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada setiap seorang dari 30 penaja yang sudi untuk sponsor hadiah hadiah yang sungguh awesome ini. Jadiii.. Anda rasa bertuah? Moh nengok syarat syaratnya ya..

1. Follow Blog Bicara Mak Dara
2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke sini 
4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu.

5 .Tag 3 Orang Rakan Anda Untuk Menyertai GA Ini. 
a) kak ayu
b) yana yani
c) deno
6. Kepada sesiapa yg nak join blh lah klik kat banner untuk melihat syarat2nya..:)

Done all..:)



32 comments:

  1. Replies
    1. thanks..saya salah seorang pnaja tu..hehe..jomlah join..:)

      Delete
  2. good luck...

    hmm.. sedihnya kk xleh nk komen.. sy pun x tahu sbbnya, sebab org lain boleh komen macam biasa.. hmmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..tu lah pasal kak..nak buat mcm mana masalah teknikal..harap smuanya ok jer kak..InsyaAllah..

      Delete
  3. Wah, Norpun salah seorang penaja ye!
    Good luck..

    ReplyDelete
  4. terima kasih kerana sudi menaja GA mak dara ni dan tenkiuuu juga sbb sudi joinnnnnn.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 mak dara...Doakan saya bertuah dlm GA nie Mak Dara...InsyaAllah..Aamiin...tak sabar nie nak thu mak dara..:)

      Delete
  5. wah banyaknya hadia..tapi tak tahulah Cik Nor saya suka yang segmen simple ja..kata Cik Nor nanti tak akan semput kan..ala tengok umurkan, yang belia remaja tu takkan semputpun kalau join segman banyak2, lagi best ramai followers nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..just nak meriahkan segmen..skali2 apa salah join a.etuza..:)

      Delete
  6. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  7. good luck penaja,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
    http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen yang sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  9. Singah2..

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  11. Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  12. salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. ^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?salam prkenalan kmbali...insyaallah..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...