KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, February 27, 2013

Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool




Syarat-syarat GA ini :
1. Buat satu entri dan letak title : Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool
2. Letak banner dalam entri serta backlink kan ke entri ini.
3. Dibawah banner sertakan juga ayat ini *korang copy & paste je! > Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com  *wajib

4. Sila Follow Blog Sponsor :  *wajib
a. Cikgu Fizi
b. Fizgraphic.com 
c. Emasputih.com
d. Duniashida.com
e. Aimancool.com  

5.  Like FP Sponsor :  *wajib
a. CikguFizi  
b. Fizgraphic  
c. Duniashida  
d. EmasPutih  

6. Masukkan Sponsors dalam Bloglist korang  *wajib
7. Tag sekurang-kurangnya 2 rakan *lebih lagi bagus!
8. Dah siap, komenkan link entri GA ke entri ini.
9. Sharekan link GA ke wall facebook masing-masing

Ni gara2 harithiskandar nak balas dendam dia tag kat aku lak GA ni.Tp tak per aku join jer lah sbb tak nak menghampakan dia.Mana thu ko blh tambah follower past nie...Klu saper nak join klik jer kat banner tu ye..Syarat2 aku dah copy dari tuan pnya blog.Hadiahnya korang tgk kat tuan empunya log lah.Bnyak sgt hadiahnya tak larat aku nak copy..haha.Aku nak tagged kat siapa erk?
i.Nao Mei
ii.mama sally

Meh lah join ramai2 mana thu kot menang..InsyaAllah

14 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...