KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, February 14, 2013

Roti oh Roti....

 Assalamualaikum...

Dah lama gak aku merapu kat blog ni sjak cuti tahun baru cina.Almaklumlah...over excited nak bercuti.Macmlah cuti raya melayu..haha.Excited nak balik kg pdhal tia2 minggu balik...mmg tak puas2.Balik kg bkn g mana pon dok tdo ,bgn, mkn kat umah jer.Org lain ada gak g bercuti sana sni.Aku igt nak g KL umah member aku tp dah mak aku kata tak payah pergi, So, aku batal kan hasrat murni aku tu.Perghh..ayat sedihlah plk..korang jgn lah menitiskan airmata plk...huhu

Kan aku dah kata klu aku merapu mmg panjang lah.Lain gambar yg aku post lain plk yg aku tulis...haha.Post pasal roti tp aku tulis pasal cuti raya cina lah plk.Mmg melalut ke laut lah aku nie...haha.Berbalik kpd gambar roti nie.Roti nie aku dah post kat entry ww16.So aku nak citer lah skit roti apakah itu...Setengah org panggil roti mexico, ada org panggil roti kopi n ada jgk yg panggil roti boy.Hantam jer roti apa pon yg pnting dia sedap..First time kawan aku knalkn roti masa aku g jejalan umah dia kat N9.Kat sana diorng panggil Roti Boy..Kami beli kat Terminal One ...ada lagi ke tak skarang tak thu la...dah lama tak trn Seremban.Sori lah dah tggl separuh bru igt nak snap...:)
Nie aku lupa namanya.Tp ada cheese jgk lah kot nama dia.Aku beli jer.Asal sdap aku mkn itu yg pnting.Nama dia aku lupa pon tak perlah..Yg pnting aku nak aku ambik the bayar.haha.Mg gler mkn kan aku nie.Aku beli dua2 roti ni kat area stesyen bas nak balik umah sewa aku.almaklumlah i jam perjalanan dr bandar Machang ke KB lapar jgk weh walaupon dah mkn sblm datang.haha.Mana tak gmuknya asyik nak mkn jer..Doakan aku kurus kembali yer kawan2..aamiin....

Oklah aku stop dlu lain kali aku merapu lagi ...babai...:)

4 comments:

  1. Samalah cik nor okje pun asyik nk mamam je hehe
    Suka jugak tu roti boy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sdap kan?klu beli satu mesti tak cukup kan?hihik

      Delete
  2. Sedapnya roti ni, nak satu! Oh! :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. halamak..dah habis la..tggu akak beli yg lain..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...