KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, February 5, 2013

Poskad Dari Indonesia.....:)

Assalamualaikum....

Sudah lama jgk rasanya aku tak merapu kat blog nie.Yang ado tu aku just join segmen jer.Harap korang fahamlah klu aku join segmen or join GA tu maknanya aku tak der masa nak merapu.haha.Gambar nie aku rasa dah 2 3 hr jg aku upload kat blog.Past tu aku peram biar dia jd pekasam sblm aku post kat smua.Ikan pekasam best lah pada gambar pekasam aku nie..haha.

Oklah seblm aku start merapu panjang2 baik aku tulis apa kaitan gambar kat atas tu ngn entry aku kali ini.Poskad nie aku dapat dr kawan aku yg pergi ke Tanah Jawa.Bukan kawan aku dr Tanah Jawa yer.Sila baca btl2 yer...haha..Member aku nie klu nak kemana2 or mkn angin oversea mesti tanya aku nak poskad ke tak?Surelah muka tak malu aku nie jawab nak la.Dulu dpt poskad dr Gold Coast.Nak bca sila buka entry nie Poskad Dari Gold Coast.

Satu jer yang tak best pasal poskad nie, dia pos dari Malaysia bkn dr kantor pos tanah Java.Aku nak tgk dia punya setem.Sama tak mcm setem kita.Nak buat perbandinganlah kononnya.haha.Apa kejadah tu...mmg aku tak der kerjalah kan...haha..Apa2 pon terima kasih bebanyak kat  Miss Anne sbb slalu igt aku klu nak g oversea.Klu korang nak thu lbh lanjut pasal dia clikck jer kat nama dia tu.Dia suka travel Dah banyak tempat dia g.Jangan lupa click blog dia kpd sesiapa yang suka travel.Sori anne aku promete blog ko.Jgan marah yer...:)

Kepada sesiapa nak g oversea tu jgn lupa send poskad kat aku yer.Nak mtk bnda lain takut tak mampu nak bagi.Mtk poskad jer lah...mmg dasar muka tak thu malu kan aku nie..haha

Oklah....klu dah merapu mmg aku tak igt dunia.Baik aku stop dlu sblm korang menyampah baca blog aku..haha...babai..:)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...