Breaking News

Ole-ole Kenduri Kawen.....

Assalamualaikum....

Td aku belek gambar dalam pc aku.Then aku terjumpa lah pic nie.Apa tu??Tu lah ole2 yg aku dapat dr haousemate aku kawen masa cuti thn baru cina baru nie.Aku tak g pon.Aku just kirim hadiah jer kat dia.Xsempat nak g kenduri area rumah aku kat kg pn dah berderet.Kirim hadiah jer lah yg mampu aku lakukan..huhu

Dah lama aku dapat ole2 nie.Then aku snap pic aku simpan dalm kamera phone aku.Bila aku dah transfer msuk pc brulah aku dapat post kat entry nie.hehe.Korang tanya apa ada kat dalam mangkuk hayun tu?Aku tak payah ckap lah apa isi kandungannya.Hrap2 korang paham2 sndiri lah..sperti biasalah apa yg org dapat bla g kenduri kawen.hehe

Apa2 pon Selamat Penganti Baru Linda & Ismail.Moga berkekalan hingga ke akhir hayat.Aamiin....

Oklah..stop dlu..ada masa post lagi di entry akan datang....babai

4 comments:

  1. Syoknya dapat ole-ole mangkuk...
    Jarang dapat macam tu tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke?akak slalu dapat bnda2 mcm tu..tak thu nak ltk mana dah..huhu

      Delete
  2. Replies
    1. thanks..dah jd tempat ltk biskut dah..hihi

      Delete