KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, February 26, 2013

Jangan Block Saya..Esok Saya nak Cepat..:)

Assalamualaikum....

Mesti korang pelik kan naper tajuk entry aku kali nie cam peilk jer.Nie bkan story pasal aku.Nie pasal Bro rumah sewa sblh.Rumah sewa kami sebelah menyebelah.So, yg mana ada kereta menggunakan parking yang sama.Not including aku la..aku jalan kaki jer.haha.Faham2 jelah mcm mana keadaannya bla parking ader 5 ke 6 jer, while yang ader kereta lebih pada parking tu...Siapa nak kluar cepat terpaksalah letak stiker mcm nie supaya tak kna block by person yg slalu lewat g kerja.

Sebelum aku n budak praktikal snap gambar nie roomate aku Wanie ade citer yang tampal sticker kat kreta dia mcm tu.So, aku buat tak thu jer coz tak der kaitan ngn aku pon.haha.Then bla budak praktikal ajak aku kluar g beli barang, aku terpandang lah apa yang roomate aku ckp sblm ni.Budak praktikal excited sgt nak tgk apa yg tuan empunya tulis, siap g blakang kereta tu..aku mmg dah thu, tu yg aku tak layan jer.haha

Balik dari kedai dia (budak praktikal) mcm teruja sgt nak ambik gambar.Mulanya dia guna kamera phone dia tp tak der flash so tak braper nak teranglah.Oleh kerana kesian kat dia aku bg lah pinjam phone aku.Murah hati btl aku kan..haha..Buat kerja jahat murah hati ker?haha.Dah snap tu aku send via bluetooth.Klau tak silap aku dia msukkan kat fb dia, then aku apa lagi kat blog la.Fb aku xberapa minat sgt dah skarang.Tak muak kot.haha

Oklah aku stop merapu dlu.Lain kali ada masa aku merapu panjang2 lagi..babai

20 comments:

  1. hehehe... bagus! esok nak tampal camni jugak kat kete.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,,..jgn lupa yer..nnt org tak block kete awak..:)

      Delete
  2. biasa cam tu lah
    kalau parking kena lah beringat2
    kalau boleh letak no phone x da org nak tekan horn panggil owner
    pastu jgn tarikh handbreak ...
    nak wat cam ner.. parking x cukup kena sama2 kongsi kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap..btl tu a.sop..kna sama2 bertolak ansur...

      Delete
  3. Replies
    1. mmg bagus..tak nak tiru ker harith?hehe

      Delete
  4. sian org dok bandar mcm tu..kete banyak...parking plak xde...letak no fon la senang...ade org col...kita alih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat mcm mana..lumrah hidup...kna saling bertolak ansur la..

      Delete
  5. Ha..ha... yelah kalau kita nak cepat tiba2 keta kena block...kan naya namanya tu cik Nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaha..tu lah pasal dia tampal sticker mcm tu..dia slalu kluar awal g kerja..hihik

      Delete
  6. Dah laju je ni.... bagus...bagus...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..smlm kna virus rasanya..dah scan bru ok..:)

      Delete
  7. Faham perasaan tuan punya keta tu sbb dulu pun tinggal rumah sewa.....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mcm tu lah perasaan org yg dok umah sewa..kadang2 mlm2 bunyi hon panjang..fahamlah kereta kna block..huhu

      Delete
  8. kihkih bagus mcm tu...kena buat mc tu la pasni xder la org nk block lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..btl tu wanieys...org tak brani nak block klu kita ltk sticker mcm tu..:)

      Delete
  9. Sistem komunikasi yang baik..heheheheheh
    Kalau tak orang tak tahu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sistem komunikasi paling jimat a.hanif...tidak mengganggu org lain..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...