KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, January 29, 2013

Be Mine – Tasha Manshahar & Syed Shamim


Bermula di Facebook
Kau tegur ku dulu tak tahu malu
Tak kuasa nak layan
Aku buat tak tahu
Kau terus cuba dan mencuba
Sehingga ku jatuh cinta
Gatalnya dirimu
Membuatku terjatuh

Bila kita mula mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang panjang
Makan dan tengok wayang
Sikit sikit aku merajuk
Kau selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
Ku cuma nak uji saja

Chorus
Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You’re my heart baby
My life is incomplete without you

Ulang Chorus 2X
Dalam pada ku gembira
Kadang kala sedih juga
Kau sudah berpunya
Tak mungkin jadi milikku selamanya


Assalamualaikum...
 Hari nie aku tak de idea nak menulis kat blog, so korang layan lah lirik lagu be mind ni.Aku dgr mmg bestlah lagu dia..mcm simple jer tak berat sgt mcm lagu lain...huhu....hope korang blhlah berkarok guna lirik nie..:)


4 comments:

  1. Siapa ye penyanyinya...?
    Salam kenal drpd : suteraungu87.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tasya manshahar & syed Shamim
      Thanks sudi singgah..:)

      Delete
  2. Hohoooo..! Suka btol puteri lagu nie.. Sempoi jerr.. LIKE Tasya Manshahar.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...