KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, November 22, 2012

Tunggu Masa...

Assalamualaikum...

Hari nie mcm biasalah aku, awal2 tadi jer banyak kerja.Bila dah last2 mcam ni walaupon kerja banyak tp aku dah malas nak buat.Alamaknya sambung minggu dpanlah plk..haha.Hari nie dah hari khamis..bertambah2 lah lagi tahap kemalasan aku.Almaklumlah esok dah hari Jumaat..yahooo..esok dah cuti....:)

Sdaplah aku meroyan ptg2 mcm nie kat opis..bos aku dah kluar.Suka2 hati aku jer mals nak buat kerja..Dah mcm company ni aku yang punya...Time bos tak de lah..klu bos ada dia yang punya..haha.Td bos aku srh buat cover dpn utk report dia..pening kepala aku bla dia tak terima design aku..last2 dia bandingkan yg aku dah edit n dgn yg lama..last2 dia pilih yg aku tak edit...huhu.Hangin satu badan aku dbuatnya..tp tak per aku dah cool skarang sbb dia dah balik.I feel free now...

Skrang nie dah tak thu nak wat apa..so aku ambik masa nie sblm balik nak hupdates aku punya blog..nie last entry aku utk minggu nie.Hari jumaat n sabtu aku off my internet..biasalah mana nak cekau internet klu kat umah.Faham2 lah klu org senkek mcm aku mana mampu nak beli laptop n broadband sendiri...huhu.Just blh salah guna opis punya jer lah...haha(gelak Jahat...)

Oklah aku stop cni dlu..minggu depan aku post new entry with new photo...InsyaAllah....
Babai

psst...Please Pray For Gaza

Wednesday, November 21, 2012

Cinta Tak Kenal Usia....

 Gambar wedding nie dah lama sebnarnya tp aku buat pekasam dulu kat dalam pc aku..haha..hari ni bru tergerak hati aku nak upload blog aku nie...Ni majlis perkahwinan sedara sblh mak aku...korang mesti pelik knapa tajuk entry aku macm tu...ni lah nak habaq kat korang...yg lelaki tu lah sedara aku...umur dia korang thu brapa??...20++ then wife dia tu umur 30++....so, itulah dkatakn cinta tak knal usia...tak kisahlah...yg pnting mereka hidup bahagia hingga ke akhir hayat....
 Inilah candid  yang sempat aku snap masa g majlis diorang tempoh hari...teringinnya nak naik pelamin jugak...Blalah nak tiba hari istimewa tersebut dalam hidup aku..huhu..aku hanya mampu berdoa, berdoa dan berdoa...:)
Haha..klu pengantin lelaki tgh gambar nie sure dia marah akulah...suka2 jer aku candid gambar diaorang nie..haha..Aku tak der kerja..mcm nielah jadinya....

Sebenarnya aku pon ada cerita dsebalik tajuk entry kat atas....begini cerita nya..sekarang aku pon tgh ada skandal dgn seorang pemuda yg usia 20++ then aku plk dah 30++.Hubungan aku ngn dia tak delah serius sgt setakat nie.Tp aku takut aku akan jatuh cinta dgn dia bla dah lama berhubung.Agak2 perbezaan usia nie blh membuatkan aku bahagia ker klu aku ada jodoh ngn dia la...

Kadang2 aku pk jgk..pttkah aku teruskan hubungan nie sdangkan aku takut tak bahagia n mendapat tentangan keluarga....tp aku pasrah  dan redha klu aku ada jodoh or tiada jodoh ngn dia suatu hari nanti...Apa pon aku berdoa moga Allah berikan aku pasangan yg terbaik utk aku..aamiin..

psst...Please Pray For GAZA

Tuesday, November 20, 2012

Banyak Kerja Tapi Tak Thu Mana Satu nak Buat...:(

Assalamualaikum...

Semalam masuk gambar teleng..hari rasanya dah tak der gambar...tak sempat nak upload dari phone ke pc.So, hari ni korang dgr cik nor membebel jer la...haha..Tp apa yg cik nor nak bebel kan hari nie pon tak thulah.Sebenarnya banyak kerja yang cik nor nak buat...tp tgh pening mana satu yang nak kna wat dlu.huhu.Smuanya bertimbun kat atas meja.Last2 cik nor pilih nak hupdates blog dlu..haha

Mmg pekerja yang rajin n berdedikasilah cik nor ni...lain yang disuruh lain plk yg dbuatnya.Alih2 esok kna bebel ngn bos baru padan muka kerja tak siap.huhu.Tp tak per cik nor banyak alasan yg blh bg..haha.Jhatnya idea aku...(gelak jahat...muehaha)

Td bos aku msk opis, bru kebah dr demam...bnyak lah dia merapu kat aku..sbb sminggu lbh tak jumpa dia...haha.Salah satu yg buat aku nak tergel;ak seserang..dia mimpi ada bunga manggar kat jaln masuk umah aku.Yg lucunya umah aku pon dia tak pernah g macm mana lak dia blh thu jaln ke rumah aku..hahah..tu lah org kata mimpi tu mainan tdo.jgn percaya sgt,....huhu

Blh plk dia meroyan tak bg aku resign klu aku dah kawen nant.N blh plk dia srh aku cr my future husband area opis nie..Aduh..boss jodoh saya manalah sy thu ngn saper..jauh or dekat kita tak blh tntukan..Hanya Allah yg tahu smua tu...hhuhu.Walaupon aku nie pemalas,,,tp boss aku syang jgak kat aku rupanya..haha

Oklah..aku stop cni dlu..aku nak settle kan kerja aku ader skit lagi(yg tertangguh....yg tak buat bnyak lagi..haha) ada masa..aku merapu lagi kat cni..babai...

psst...thanks pada yg sudi follow cik nor..tp buat masa nie cik nor tak dpt follow u all balik..line internet cik nor slow sgt2..huhu..PLEASE PRAY FOR GAZA

Monday, November 19, 2012

Satu Hari Dihari Raya Aidfilfitri..:)





haha..korang lynlah gambar nie....tak thu naper dia jadi mcm nie..dalam folder kat pc aku nie dia ok jer..bla upload masuk dalm nie dah jadi teleng org nak tgk...mana2 follower yg tgk gambar aku nie..jagn salahkan aku klu kepala korang teleng..haha..(gurau jer...nak rotate mcm mana??tak tahula..huhu)

psst....jangan lupa berdoa smoga Bumi Gaza aman kembali dan saudara Islam kita dsana kembali hidup dengan aman...InsyaAllah....aamiin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...