KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, November 10, 2012

Kerja Di Hari Sabtu.....:)

Assalamualaikum...

Sblm tu ..maap bebanyak coz dah lama tak updated blog...bkn mals or tak der idea tp...line internet yg sgt slow mcm siput ni tak mengizinkan....15x refresh blom tntu leh log in lagi..huhu.amat menyedihkan....tp sabarlah..sbb guna broadband org.klu guna broadband aku dah lama aku campak ikut tingkap...simcard jer modem tak blh...mahal oo..haha

Apa khabar korang smua.Cik Nor harap smuanya chat n ceria sokmo.Sebenar ni catatan khas untuk minggu nie coz Cik Nor akan bercuti seminggu sempena Keputeraan Sultan Kelantan, Deepavali dan Awal Muharam...Dah mcm cuti raya puasalah plk cik nor bercuti..haha.Ermm...nampaknya tak habis lah cuti thn cik nor..kna forward ke thn dpn plk...yg nie seminggu cuti free..alhamdulillah...may be cuti tu simpan utk kawen kot..hehe

Opps..lupa nak cerita knapa kerja dhari sabtu....Hari ni kerja coz ganti utk hari rabu..hari rabu mggu dpankan kerja..so, kami ramai2 mtk ngn bos supa dgantikan hri coz kami mls mask kerja hari rabu.Hari khamis tu cuti lagi...so, kami teruskan cuti sampailah hari ahad minggu dpn....hehe...

Igt nak g bercuti ke Bukit Merah Lake Town Resort.Tp ada sesiapa thu laluan paling dekat klu nak ke sana klu dari Kelantan...Pleasee share...:)

oklah...stop cni dlu..lain kali updated lagi....babai

Wednesday, November 7, 2012

Wordless Wednesday#10






psst...thank kpada mummy alisha coz follow sya..nnt saya follow awak balik..:)

Tolong saya beli Myvi EZI
2.

Monday, November 5, 2012

First GA by TirahZairi



1 - Buat entry bertajuk "First GA bY TirahZairi".
2 - Letakkan slogan "Bukan.Retis.Fofularmengikut kreativiti sendiri..biasa2 pon diterima (tak   paksa).
3 - Slogan tadi mestilah dibacklinkkan ke entry GA ini.
4 - Tag blogger lain paling banyak 1 pon jadilah...nak tag lebih dipersilakan.
5 - Letakkan link entry anda pada komen entry ini.
6 - Terbuka kepada semua blogger.

Hadiah-hadiah...

1 - Untuk 20 pemenang...atau mungkin lebih.
2 - selebihnya, Blog akan direview.

Mmg dar pemalas kan aku..copy tirah punya jer..haha...
Mmg aku  "Bukan.Retis.Fofular"

Nak tag kat :
1. hainomokjer
2.Eira oshin
3.Ijaufrogg

Sekian, terima kasih...:)


psst..kpada new followers maaf banyak coz tak blh follow blog korang balik..internet slow sgt2..huhu



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...