KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, October 18, 2012

Hujan DiPagi Hari....



Assalamualaikum...

Selamat pagi semua.Chat?Alamak buang tebiat ke aku hari nie,,tetiba updates blog tanya khabar..tak pernah2 pon aku updates blog sblm nie tanya khabar..haha..Whatever pon ...harap2 korang smua chat dbawah lindunganNYA..aamiin...

Oppss...lupa naper tajuk entry aku mcm tu?sebenarnya pagi hujan kat bandar kat kb...Ermm..klu hari tak kerja best tdo.Sure Pukol Dua blas aku bru bangun.Opss..terlebih sudahhh...Apa daa anak dara bgn lewat nnt tak der org nak masuk meminang.Mmg tak derr pon...haha...tunggu putera kayangan tak jgk muncul tiba...huhu...Bla lah gamaknya aku blh kawen....????

Kat tempat korang hujan tak?klu hujan tlglah inform kat shoutbox saya tu...Klu sudi la.Klu tak sudi saya tak paksa...hehe(Ayat belas kasihan...ahaks)Apa yg korang suka buat klu time hujan especially klu time tak kerja.Klu aku, sure lah melepak kat umah sambil menambah lemak kat badan dan memanjakan mata aku tak than cuaca sjuk....haha...Jangan lupa share apa korang suka buat bla hujan melanda....

Ermm..time hujan2 mcm nie terigt kat kglah plk...ada ubi kayu rebus n air kopi panas...bestnyaaa...makkkk nak balik kg....huhu..Aikk..apasal aku emosional plk nie...mcm lah kg aku tu jauh sgt...1jam perjalanan dah sampai..haha..Dkt gler...dekat jer yg gler tp aku masih waras.....haha

Oklah tak thu apa aku dah merapu...lebih balik aku chow dulu...ada citer best aku share lagi ngn korang...muahhhhhh

pssst...followers aku yang sporting yg ke 162..sha...nak follow dia clik kat nama dia tu...thanks sha follow saya..:)

Tuesday, October 16, 2012

Menghitung Hari.....

Assalamualaikum....

Wah...baca tajuk bukan main lagi...menghitung hari gtu..haha.menghitung hari..bukan nak bertunang, kawen or bersalain tp mengitung hari nak cuti raya...gilo sey....igtkan nak g mana kan?mmg suprise lah tajuk aku hari nie..mmg mls btl aku nak kerja sejak akhir2 nie..asyik nak cuti n k nak lepak kat umah jer..owh..mmg pon rumahku , syurgaku..haha..biarlah rumah sewa aku dah mcm tongkang pecah...tp aku bersyukur coz masih ader lagi tempat nak berteduh...alhamdulillah...

Minggu nie cuti 3hri tp aku rasa mcm tak balik kot...suntuk sangat masa.,hari rabu dah nak balik kg balik...sure hari khamis aku dah cuti...hari jumaat kan dah Raya...yuhuuu..raya..amboi..mcm aku plk yg g wat haji....Ermm...cerita psl g haji...aku teringin sgt nak g Mekah buat haji @ umrah...Ya Allah..makbulkanlah doa hambaMU nie...aamiin

Apa lagi aku nak bebel kat cni pon aku dah lupa..td aku stop jap..ada org tgk fax kat meja blakang aku.So, aku buat2lah wat kerja..nnt aku menaip kat blog nampak sgt aku mengular..haha.malas nak kantoi dpn2 kantoi blakang2 oklah..lewat skit org thu aku mengular..haha

Oklah..sblm aku kantoi ngn bos...baik aku stop dlu...babai..:)





psst ...followers aku yg ker 159 saladiwiyanahusin dan yang ke 161 zyraroxx.Thanks all coz sudi follow blog saya yg tak seberapa nie,,,saya dah follow balik awak smua...:)

Monday, October 15, 2012

Jangan Bermimpi Di Siang Hari.....

Assalamualaikum.....

Mesti korang pelik knapa tajuk entry aku mcm tu kan?Buka apa..just aambik kata2 jurulatih Pasukan Selangor Irfan Bakti Abu Salim Mmg lah org Kelantan tak akan mimpi dsiang hari kerana mereka tak tdo masing sibuk mencari rezeki untuk keluarga masing2.huhu..So, tgk skarang saper yang bermimpi dsiang hari org Kelantan or orang Selangor.Kot yer pon nk mencabar pasukan Kelantan jgn lah cakap mcm tu..Tuah ayam nampak dkaki tp tuah Pasukan Kelantan siapa yg tahu....Hanya Allah yang thu....

Apa2 pon tahniah kepada Pasukan Kelantan yg berjaya ke final pada 20 Oktober 2012 dstadium Shah Alam pkl 8.45mlam.Special tahniah kepada M.Ghaddar n Mohd Badri Mohd Radzi aka Piya yang menjaringkan gol kemenangan untuk Pasukan Kelantan.Tp sedih jgklah coz Mohd Norfarhan n M.Ghaddar  tak dpt join Pasukan Kelantan ke final kerana dpat 2 kuning.Apa2 pon kepada pemain lain try the best and gud luck.Wish you all the best in the best...:)

Oklah aku stop sni dlu.bos aku dah bg arahan srh buat kerja.lain kali aku merapu lagi kat cini...haha....

 vs



psst..ada 2 followers baru tp aku lom bka lagi blog diaorng...sori yer..nnt aku dah buka aku promote kat entry baru aku yer...apa2 pon thanks pada mereka berdua krn sudi follow blog saya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...