KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, October 11, 2012

Hari Yang Ditunggu..:)

Assalamualaikum......

Seperti biasalah klu hari khamis mmg aku paling happy lah...coz esok dah hujung minggu...owh bukan main lagi aku excited nak cuti..haha.mcmlah aku ada program dhujung minggu...Klu aku tak balik kmpung aku akn terperap jerlah kat umah sewa aku.haha..Klu balik kg pn paling tidak kuar g bandar n g beli barang dapur.Itulah rutin wajib aku bla hari minggu..huhu

Nak kuar g ronda2 or window shopping pon malas.Panas skrang nie sgt2 terik dan aku tak tahan sgt2 klu panas sgt.Sure balik kna telan penadol coz dah kna migrain..Sejak akhir2 nie mudah sangat kau sakit kepala.Tak thulah knapa...Bau bnda pelik skit sure kna sakit kpala...huhu...apa malah kpala aku nie tak thu lah...Korang ada tak pertua mcm mana nak buat tak bagi sakit kepala selalu..Dalam seminggu mesti 1 @ 2 kali aku saki kepala...

Apa aku nak citer hari nie pon aku tak thu lah....aku taip apa yag kluar dr otak aku yg tak btl nie jer.Seblm aku merapu ngn lebih lanjut lagi...Takziah buat mak dara aka Adza Irdawati diatas permergiaan ayahanda tercintanya ke rahmatulllah....al-fatihah..semoga rohanya dcucuri rahmat dan dtempatkan dkalangan orang yang beriman..aamiin.



aku malas dah nak mengarut.aku berhnti sni dlu lah..banyak kerja lagi yg sedang menunggu aku..hahak


psst...thank kepada followers aku yang ke 157 mizz siha & yg ke 158 Abang Stalker coz sudi blog saya yang tak seberapa nie..:)

Wednesday, October 10, 2012

Contest Amal "IMPIAN MAMPU - Abang Stalker "



 "IMPIAN SAYA ADALAH.......................

1.Nak Kawen..hehe...moga Allah makbulkan....aamiin
2.Nak beli keta..klu ade duit lbh la....:)
3.Nak bayar smua hutang & nak tunai haji ....InsyaALLAH

Nak tagged kat:
1.kak mia liana
2.Princess momoy
3.Sop

yang saya tak tagged klu nak join leh klik kat banner tu...Thanks kat Eira Oshin tagged segmen nie kat akak...:)


psst...ada followers baru tp aku lupa nak buka blog dia...sori yer my new followers..:)



Tuesday, October 9, 2012

Busy Week..:(


Sunday, October 7, 2012

Ucapan Bestday Paling Best Yang Pernah Aku Terima..:)

Jan... Semoga saat engkau membaca coretan ini, engkau dalam keadaan tersenyum. Kerana Allah telah menghadirkan kembali rasa sayang serta KasihNya pada kau. Rasa yang sama saat ini, menjalani hari – hari penuh suka, merangkai senyum dalam keletihan. Namun, kita menghimpunnya dalam suasana penuh ceria.

Dari tempat aku menaip post ini, aku selalu berdoa dalam hati, agar engkau di sana tetap teguh da
lam keimanan, dan semoga Allah tak pernah berhenti mencurahkan RahmatNya padamu.

Tahun ni genaplah 12 tahun kita bersahabat. Satu jangka masa yang sangat lama kan?

Ko ingat tak dulu kita sama2 satu dorm kan? Seronok kan masa tu. Duduk ramai2. Macam2 perangai manusia yg boleh kita tengok kan. Perangai Kak Faiz... Kak Eda... EJ... Kes duit ilang... Ms tu ko & aku tak rapat sgt pun. Yelah, kita kan lain2 kos. Lgpun, ko sgt rapat ngan Maya, Need, Kak Ina and Kak Ila.

Ermmmm...naik part 2 ke part 3 tah...aku majuk ngan izah... Masa majuk ngan Izah tu aku suka ngadu kat arwah atuk. Atuk selalu nasihat, ‘biar orang buat kita, jgn kita buat org’... Hehe, bila pikir balik time tu, memang kebudak2an. Tak matang langsung. Rindu sgt masa tu...

Ko ingat tak kita selalu g makan kat dining sesama...outing sesama... Tgk cd sesama. keh keh keh. Pastu, kita main guardian2... ms tu ikatan persahabatan antara kita sgt utuh, mcm adik beradik sehinggalah tercetusnya ‘9 GURLZ’. Hehe. Rindu sgt saat2 manis kat UiTM dulu kan?

Byk tol la kenangan terindah antara ko, aku and kawan2 yg lain... Sumer tersemat rapi dlm memori aku. Aku akan ingat smpai bila2 kerana itu adalah kenangan yg paling indah dalam hdup aku... Aku sayang persahabatan kita sangat2... ingat tu.

Anyway... semoga Allah mendengar doa kita, semoga dipanjangkan umo dan persahatan kita ni smpai bila2 dan semoga Allah juga memurahkan rezeki kita semua. SELAMAT HARI LAHIR JAN... I LAV U...





psst...aku copy ucapan member aku dlm fb sempena my bestday jumaat lepas..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...