KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, September 20, 2012

Nuffnang Oh Nuffnang




Assalamualaikum...

Minggu nie rasa rajinlah plk nak updates blog menggunakan idea aku yg tak berapa canggih gtu..haha.Tapi tak pe lah yg pnting aku kna slalu updates blog sekurang2nya 2 kali semingu bak kata my idola kat blog nie kak mia liana.

Mesti korang tertanya-tanya knapa tajuk entry aku ni Nuffnang oh nuffnang??Aku nak citerlah skit n tanya koranglah knapa korang cepat sgt blh cashout korang punya payment?aku punya ciput sangat walaupn dah setahun lbh join blog nie...Entah thn bla aku blh cashout pn tak thu lah.Dari dlu lg asyik Enam Ploh Lima Ribu tak pernah nak bertambah.Klu btl Enam Ploh Lima Ribu nak jgk aku aku...tp korang faham2 lah klu aku kecewa....huhu

Korang tolonglah bagi tips kat aku macm mana nak tingkat traffic blog nie.Asyik 2, 3 org jer yang jenguk blog aku nie.Bosan kot blog aku nie..haha.Tak pon tak cantik macm blog org lain.Bkn tak der mlas nak godak blog nie tp faham2 jer lah aku hanya ader masa time awal2 pagi jer.Tu pn curi2 masa time kerja updates blog.Nak beli laptop n broadband sndiri tak mampu.So, terpaksalah curi2 guna bos punya.Haha..Klu ada side income kan best.Leh tambah duit poket.Mcm nuffnang n churp-churp nie...tp iklan nie slow lah skit nak cashh out duitnya...huhu.Harap2 past nie bertambahlah  income nuffnang nie..aamiin.

Apa2 pon aku bersyukur coz masih ada yg sudi blog aku nie walaupon tak sehebat blog Cik Epal, Hanis Zalikha, Ben Ashaari dan ramai lagi.Hope blog aku akan jadi blog sehebat mereka suatu hari nnt..aamiin

Oklah lain kali updates lagi..babai...muahhhhhh

psst....mana idea korang pasal business yg aku nak wat tu...pleaseeee help me..:)

Wednesday, September 19, 2012

Nak Wat Business Apa???

Assalamualaikum....

Mingu ni rasanya blm updates lagi aku punya blog.Mesti korang trtunggu-tunggu apakah citer terbaru cik nor minggu ni.Tp masalahnya cik nor tak de citer nie mcm mana nak share ngn korg erk?blurrr..jap...:)

Ooo..pasal tajuk tu erk...begini citernya...cik nor ader lah beli something yg mahal.Tp xleh nak citer lagi kat cni..klu dah dapat nnt leh la share ngn korang kat cni.Bukan kedekut tp tkut tak jadi kenyataan.huhu.Doa2kan moga semuanya berjalan ngn lancar..aamiin...

So, klu beling barng2 yg mahal2 nie korang pn fahamlah mestilah duit gaji pn tak brapa nak ckup.Tu lah naper cik nor tulis tajuk dia mcm tu.Agak2 korang business apa yg boleh buat secara on9 n part time kat umah tanpa menganggu kerja2 ttp cik nor kat opis.huhu..

Cik nor igt nak wat business keropok segera online.Mcm mana pendapat korang?Agak2 snang tak nak bapasaran kat blog nie.Harap2 korang blhlah bg pendapat n sokongn kepada cik nor.Apa2 business yg korang nak cadangkan blh lah tgglkan kat shoutbox or kt komen cik nor tu.Cik nor nie dok kat klantan tp xthu nak berniaga apa...huhu...klu korang nak apa yg korang berknan kat Kelantan jgn lupa order ngn cik nor yer...:)

Oklah...cik nor stop cni dlu..Lain kali cik nor tulis panjang2 lagi...babai..:)

Pssst......klu korang nak order  apa2 nnt cik nor bg diskaun la....:)

    

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...