KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, May 16, 2012

"Exclusive Giveaway By Cik Bunny"



Syarat:

1. kena lah terjah sponsor utama ni: http://bit.ly/JTlCE7
2. Terbuka kepada warga Malaysia dan mempunyai alamat di Malaysia.
3. mempunyai blog.
4. follow blog Inspire Bunny (penganjur), Bunny InspiredNMA ShopButikpinkku dan Heart Inspiration (boutique).
5. jika ada akaun facebook, sila subscribe dan like fanpage:
















How To Join this giveaway?

  1. Buat satu entri bertajuk "Exclusive Giveaway By Cik Bunny" , Copy banner giveaway DI SINIdan linkkan ke entri ni.
  2. Tag kalau rajin nak tag. promote pun boleh *Ada hadiah untuk top referral
  3. Di akhir entri anda letak ayat ini " Giveaway ini dianjurkan oleh Inspire Bunny ditaja bersama NMA Shop, Butikpinkku, Bunny Inspired dan Heart Inspiration (boutique) "
  4. Dah siap? tinggalkan link blog link penyertaan anda berserta nama facebook(jika ada) di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.


Tarikh tutup: akan ditutup sekiranya lebih dari 500 penyertaan. (without double link) Jadi, kalau nak ditutup lebih cepat, ajaklah ramai2 join GA ni k. Ada hadiah untuk top referral! =D

Juri Giveaway: originally Random.org kecuali pemenang top referral.

Peringatan:
  1. Untuk entry ni, hanya URL penyertaan sahaja akan diaprove. komen lain atau double link akan di remove. So, sekiranya ada sebarang pertanyaan, pertukaran link atau komen boleh contact Cik Bunny di Facebook or email.
  2. kalau ada peserta yang tak ikut syarat, pepaham jela apa akibatnya ~keke

Mudah kan? tak perlu susah payah nak follow ramai sponsor sana sini. cukup 2-4 sponsor je.


HadiahLEBIH RM100+!!!
TSHIRT COUPLE tajaan NMA Shop (Top Referral without any fraud clicks )
shawl/tudung/pashmina tajaan Butikpinkku
vouchers tajaan Heart Inspiration (boutique)
Mustache dan Domokun corner bookmarks handmade tajaan Bunny Inspired
blogskins (pilihan pemenang) tajaan Bunny Inspired




UPDATED!
  1. Pencarian sponsor ditutup
  2. [UPDATE] Seminggu Selepas Exclusive Giveaway By Cik Bunny
  3. coming soon...


haha..aku malas nak taip..aku copy paste jer cik bunny punya....Saper2 yg nak join leh arr click kan banner tu.All the best  n moga kita smua menang...aamiin....:)

Tuesday, May 15, 2012

Siapakah yg bertuah itu.


Assalamualaikum to all my followers..



Hari ini Nora ingat Nora nk buat 1 benda ala2 contest dekat all my followers.
Caranya hanyalah..


-Follow blog Nora ini.
-Buat satu entry dimana entry tersebut bermula dengan ayat seperti berikut,
  "Saya meminati pelakon Nora Danish kerana dia seorang yang comel, cantik dan lakonan dia memang mantap.........". Sambung ayat berikut 
  menggunakan kreativiti anda sendiri. 
-Tidak kurang daripada 20 patah perkataan dan lebih daripada 50 patah 
  perkataan.
-Boleh tag kepada any blogger members.Sesiapa yg membuat 'tagged' 
  mempunyai  peluang yg besar untuk menang.
-Tinggalkan link entry u all dekat comment box entry Nora ini. 


Yg bertuah akan..


-Nora akan follow blognya.
-Nora akan letak blognya di dalam bloglist Nora.
-Jika dia mempunyai banner blog, Nora akan letak banner blognya dalam blog 
  Nora.
-And, especially one, Nora akan buat entry khas untuknya. 


Yg paling penting..

-Contest ini akan ditutup pada 15 May 2012.
-Pemenang akan diumumkan pada 16 May 2012 melalui entry blog Nora/Fan 
 Page Nora yg baru. Harap u all dpt like Fan Page Nora yg baru DI SINI.


"Selamat Maju Jaya Nora Ucapkan"

Aku copy nie dr blog nora danish....klu korang join leh la clik cni Siapakah yang bertuah itu

Monday, May 14, 2012

Monday Blues.....

Assalamualaikum...


Salam pagi isnin...selamat bkerja buat smua yg baru memulakan minggu baru pada hari nie.Aku smlam lagi dah kerja tp ttp blues lagi..haha..Dah lama aku tak menulis kat cni...tak der idea n tak der masa nak  menulis.Hari nie aku free n bos au tak msk opis so, aku ambik kesempatan ini utk mengupdates blog menggunakna idea aku sndiri walaupon ianya tak best mana.tp yg pnting idea tu lahir dr otak aku yg berapa nak bijak sgt nie..haha.Harap2 pada followers aku korang sudilah baca walaupon terpaksa..:)


Bnyak sebenarnya citer yg aku nak share kat cnie.Tp masa tak bgi peluang utk aku menulis kat cnie.Ermm..minggu lps minggu pnat aku .3 mei aku ke kl coz housemate aku dlu kawen.Tak pergi seganlah plk...coz dlu dok serumah n g kejo tumpang kete dia.So, walaupn dia wat kat s.alam aku ttp pergi jgklah...nasib aku ader member kat klang.So, dekat jerlh nak g kt knduri kawen tu.Alhamdulillah...temn tp mesra kau ader kat sana.Mas sampai hari jumaat tu dia lah yg bawak aku g jaln2.Coz ari jumaat tu member aku kerja lagi.Dkt magrib dah bru balik g jejlan n mkn ngn dia...hehe


Mlam tu plk after isyak kuar g i-city shah alam...ronda2 dalam tu sampai pnat n boring sgt n malam masih muda tak thu nak buat apa...my friend ajak dia pun kekasih gelap dia kot g uptown shah alam.Ermm..tak sangka besar jgk kawasan uptown tu..penat jgklah nak ronda,,,Dah puas ronda n still tak jumpa lagi barang yg nak dbeli kami berhnti lyn air kelapa gelas besar.Nasib kami mmg baiklah koz tgh2 minum tiba2 hujan trn dgn lbatnya..huhu..dalam 15 minit kot baru redha..After reda skit kami meneruskan misi utk mencari barang yg tak jumpa lagi td..last2 dapt barang yg dcari kami trus balik..Bkn apa tkut hujan mkin lbt after this..lagi pon kilat sabung-menyabung...Korang faham2 jerlah aku nie penakut kilat...huhu


Esoknya nak g knduri  aku tel my teman tp mesra aku, coz kawan aku tak blh nak drive dia senggugut...Nasiblah di free hari tu..tp aku kan kejutkan dialah...huhu..dia just jd river jer...coz dia ada kerja yg nak kan settle...apa lagi aku n my friend mcm mak datinlah...haha.Anyway masa sampai tu perut tgh lapar menu yg dhidangkan pon sdap2.Apa lagi kami banti jerlah apa yg dhidangkan..haha..kenyang bukan main lagi...igt tak sempat dah nak bergambar ngn pengantin baru...tp rezeki menyebelahi aku jgk..bila mak pengantin bawa aku jumpa dia..coz aku tetamu yg jauh..haha..sorilah tak dapat nak post kat cnie gambarnya coz smuanya aku guna kamera my friend so aku dah upload smuanya kat fb aku...hihik




Igt nak g ronda2 past balik kenduri..tp tak sempatlah plk...balik dr knduri..upload gambar kat fb  jap.. n kemas2 barang utk blk klate mlm tu jgk..mata rasa mengantuk tp tak blh nak tdo.After asar baring2 dpn tp tak jgk terlelap...last2 mgrib trus mndi n trus wat jamak coz aku msh musafir.huhu.Before kol 8pm aku dah gerak kuar g station bas tkut jaln jem.Bas aku kol 9pm sbnarnya.Kami sampai lbh kurang kol 8.15pm n sempatlah makn sblm aku naik bas...hehe...lama jgklah menunggu kat bus station tu...sambil2 tunggu bas...member opis aku msg hari isnin test lesen motor.Alamak...tak sempat nak rest trus g test lesen motor..huhu....


Dah panjang bnor aku menulis nie...Part 2 akan aku sambung lagi....tunggu yerrr...


sTop cni dlu..babai..muahhhh....sayang korang..:)











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...