KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, December 3, 2012

Minum Air Nyior Muda Di Kala Petang

 Tgk anak buah aku nie..bukan main lagi possing...sbnarnya dia sj nak hilangkan boring menunggu air kelapa muda dia sampai.Gambar nie aku snap masa kitaorg g minum air kepala muda kat tep sawah padi.Mmg best tau minum air kelapa muda kat cni.Walaupon nampak panas tp angin sepoi2 bahasa tu memmbuatkan kami tak terasa sgt bhang panasnya.Nie saat akhir untuk menghabiskan cuti seminggu..mmg tak thu nak g mana ptg2 ini tmpat yg kami tujui...Gerai air kelapa muda tepi sawah....:)
 Nie adik bongsu aku.Skrang nie masih menuntut kat UMP, Pahang.Dia nie pemalu skit orang nya.Pantang org nak snap gambar dia.Sure dia pandang tempat lain..haha.Aku nie jenis jahat skit...dia tak nak pandang aku..tp aku still snap jgk...haha...peace..:)
 Korang tgklah dua beradik nie..serius btl muka.Muka yang tak sabar nak minum air kelapa muda with car kuey n Pisang goreng panas2.haha.Korang teka yang mana adik aku n yanga mana adik aku....haha.Yg hujung tu kakak aku...while yang besar belah sini adik aku...haha..(dah mcm kakak aku lah plk) jgn marah yer jie....gurau2 jer...hehe
Emmm..aku pon tak lepas peluang jgk nak possing.Nie gambar before g gerai air kelapa muda tu.Bukan main lagi aku ngn anak buah aku.Dah macm mak Datin n anak...Berpossing siap pakai spek hitam lagi.Dah mcm nak g shopping..padahal nk g minum air kelapa muda jer...haha..Korang tgk anak buah aku sblm sampai gerai air kelapa muda..pakai tudung bukan main litup lagi....bla sampai gerai air kelapa muda tu..smua terbang entah ke mana..haha..Nasib baiklah ko baru darjah 1 dik..huhu

Oklah aku stop cnie dulu...lain kali klu ade citer2 best aku post lagi kat cni....babai....:)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...