Breaking News

Kerja Gila Tahun 2012...:)

Assalamualaikum...
Dah lama jgk kan aku tak updates aku punya blog nie.Nak buat mcm mana lah kan org banyak kerja.Buat2 jer sbnarnya.haha.Korang jgn cakap kat bos aku tau...Aku buat2 rajin jer walaupon pada hakikatnya aku nie mls..:)

 Korang mesti pelik kan naper lah cik nor nie ltk pic lipas kat blog dia.Dah crazy gamaknya cik nor  nie..haha.Sebenarnya ada cerita dsebalik pic lipas nie.Begini citernya..spt biasalah klu balik mestilah aku bawak balik segala jenis mknan utk stok aku waktu mlm.Mkanan yg aku bawak tu sure lah tahan lama n yg utama skali mestilah maknan kering mcm kuih kapit nie.Aku tak thulah korang panggil apa.Aku main ltak jer nama dia.haha..Klu salah harap korang dapat btlkan nya...:)
Nak djadikan cerita..adalah satu mlm tarikh n hari dia aku dah lupa da...Roomate aku ajaklah member dia kat sblh bilik aku nie jgk berborak kat bilik aku.Mula tu aku tggl diaorg coz aku nak g menonton tv kat tingkat bawah.Msuk bilik balik aku tgk diaorang tgh borak lagi.Perut aku lak lapar ..so aku mknlah kuih kapit nie..tak kan mkn sorg kot, so aku bagi lah kat diarng yg kat dalam plastik.Yg aku punya dah isi siap2 dlm tupperware..haha..Jahatkan aku bg kt org tp tak ltk dlm pinggan.Oleh kerana mengantuk sgt, biasalah dah kenyang mkn , mata pon mulalah layu...aku tdo awal skit dr diaorng.Ermm..nak thu apa jadi dekt aku punya kuih kapit tu?Adalah tggl sekeping lagi dalam plastik tu..bersama ngn lipas nie sbb roomate aku lupa nak ikat blk plastik bekas kuih kapit tu.huhu.

So, aku dgn tanduk dua kat ats kepala...muahhaha..lps solat subuh..aku igt blik plastik tu bersama dgn lipas tersebut.Lbh kurang 2 mggu jgk kot aku pelihara dia kat dalm blik aku..Aku nak dia survive sndiri ku dia nak kluar or nak hdup.Aku biar je dia mcm tu..jahat kan aku membuat kezaliman kpd lipas tersebut.Tak thu lah dari mana datangnya kekuatan lpas tu..mggu aku blk kg dia telah memboloskn diri dr  kurungan yg aku buat tu..blik2 member bilik cakap"kak nor, binatang peliharaan kak nor dah hilang"mcm kelakrlah plk ayat tu..haha..sejak bla plk aku bela binatang peliharaan???haha..begitulah citernya dsebalik pic lipas tersebut..hehe

Bila hujan nak reda nie..nak g mkn...perut dah lapar sesgt nie..huhuhu

4 comments:

  1. Okje pun panggil kuih kapit! suka jugak kuih ni...sedapnya cik nor... Pantang betul benda alah tukan cik nor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..samalah yer..sdap kan kuih nie..:)

      Delete
  2. sabaq je la ngko ciknur.
    mmg tak da khoje ni.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..dia mkn makanan cik nor...padan muka dia..:)

      Delete