KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, October 22, 2012

Tahniah The Red Worriors....

Assalamualaikum

Selamat pagi smua...hurmm..dah lama aku rasa tak hupdate blog.Almaklumlah dapat cuti panjang skit minggu nie..enjoy tdo sakanlah  aku kat kg..haha(gelak jahat...:).)Mana tak layan tdo nyer..hujan plk trn tak berhnti...dah masuk musim dia dah kot.Ermm..jagnlah banjir before raya korban nie..nnt sshlah plk nak cari tmpat nak sembelih lembu..huhu..aik mcm akulah plk tukang sembilihnya...ahaha

Opps..bebalik kepada tajuk entry kat atas...sekalung tahniah kepada Pasukan Kelantan kerana menjuarai Liga Perdana Musim ni sekali gus menutup tirai liga Bola Sepak Malaysia untuk thn 2012.Tahniah juga kepada pasukan ATM kerana menjadi naib juara ...mmg ada pertandinganlah ader menang n ada yang kalah...terimalah hakikatnya....:(

Tapi buat coach Pasukan ATM...B.Satianatham...nangka pun nangkalah ...yang Penting Kelantan menang Games kali nie..Nangka Kelantan nangka madu..best sesengat & manis gtu..haha..Pada ATM tu simpan kuda tua...mmg tak berbaloi langsung...huhu..Cr yang kuda barulah yer ATM thn dpan.Moga dapat tebus kekecewaan thn nie...:)

Tahniah jgk buat Norshahrul Idlan Talaha krana dinobatkan sebagai pemain terbaik.Mmg ptt pun dia dpt tittle pemain terbaik...nak belasah bagai nak rak tp dia blh cool lagi..Cayalah Mat Yo..truskan cool anda n semoga anda menjadi pemain cemerlang dmasa akan datang...:)

oklah...stakat ini sahaja aku melalut untuk kali ini..lain kali melalut lagi..haha.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...