KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, October 31, 2012

SEGMEN: AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER



syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER
3. gam kuat2 gambar comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hari JUMAAT 9/11/2012 jam 11.00 malam ...(hehehehee...hari last persekolahan..bestnyer...pastu...cuti..cuti...)....

very2 pemalas kan aku main copy n paste jer segmen ayu nie..haha..n satu lagi mmg muka tak malu ...join tanpa di tagged oleh sesiapa....harap maklum..haha..

saper2 yang nak join leh la clik kat banner dia tu...:)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...