KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, October 16, 2012

Menghitung Hari.....

Assalamualaikum....

Wah...baca tajuk bukan main lagi...menghitung hari gtu..haha.menghitung hari..bukan nak bertunang, kawen or bersalain tp mengitung hari nak cuti raya...gilo sey....igtkan nak g mana kan?mmg suprise lah tajuk aku hari nie..mmg mls btl aku nak kerja sejak akhir2 nie..asyik nak cuti n k nak lepak kat umah jer..owh..mmg pon rumahku , syurgaku..haha..biarlah rumah sewa aku dah mcm tongkang pecah...tp aku bersyukur coz masih ader lagi tempat nak berteduh...alhamdulillah...

Minggu nie cuti 3hri tp aku rasa mcm tak balik kot...suntuk sangat masa.,hari rabu dah nak balik kg balik...sure hari khamis aku dah cuti...hari jumaat kan dah Raya...yuhuuu..raya..amboi..mcm aku plk yg g wat haji....Ermm...cerita psl g haji...aku teringin sgt nak g Mekah buat haji @ umrah...Ya Allah..makbulkanlah doa hambaMU nie...aamiin

Apa lagi aku nak bebel kat cni pon aku dah lupa..td aku stop jap..ada org tgk fax kat meja blakang aku.So, aku buat2lah wat kerja..nnt aku menaip kat blog nampak sgt aku mengular..haha.malas nak kantoi dpn2 kantoi blakang2 oklah..lewat skit org thu aku mengular..haha

Oklah..sblm aku kantoi ngn bos...baik aku stop dlu...babai..:)





psst ...followers aku yg ker 159 saladiwiyanahusin dan yang ke 161 zyraroxx.Thanks all coz sudi follow blog saya yg tak seberapa nie,,,saya dah follow balik awak smua...:)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...