KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, October 23, 2012

Jom join Segmen Puteri Ennaidi !



Hari nie aku malas nak menulis kat blog aku nie.Tak der idea lah plk hari nie.huhu..Aku jejalanlah kat blog2 org lain pagi so aku terjumpalah segmen di kat blog Kak Mia Liana..Aku join jer biarlah dia tak tagged aku pon...haha(mmg dasar muka tak malu kan aku nie...)tangan dah ttp muka...nasib org tak knal sgt aku..haha.

Oklah aku nak tagged segmen nie kat :
1.Eira Oshin
2.Langkah Linda
3.Ijaufrog
4.Pricess Momoy
5.Waniey's aka umie qalief

ok, saper2 yng nak join leh click kat banner tu n tarikh ttp dia 28 okt 2012...jom lah join..:)

Psst...thanks kpada hainomokje yng sudi follow blog aku nie...saya dah follow awak balik..)





0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...