Breaking News

Hari Yang Ditunggu..:)

Assalamualaikum......

Seperti biasalah klu hari khamis mmg aku paling happy lah...coz esok dah hujung minggu...owh bukan main lagi aku excited nak cuti..haha.mcmlah aku ada program dhujung minggu...Klu aku tak balik kmpung aku akn terperap jerlah kat umah sewa aku.haha..Klu balik kg pn paling tidak kuar g bandar n g beli barang dapur.Itulah rutin wajib aku bla hari minggu..huhu

Nak kuar g ronda2 or window shopping pon malas.Panas skrang nie sgt2 terik dan aku tak tahan sgt2 klu panas sgt.Sure balik kna telan penadol coz dah kna migrain..Sejak akhir2 nie mudah sangat kau sakit kepala.Tak thulah knapa...Bau bnda pelik skit sure kna sakit kpala...huhu...apa malah kpala aku nie tak thu lah...Korang ada tak pertua mcm mana nak buat tak bagi sakit kepala selalu..Dalam seminggu mesti 1 @ 2 kali aku saki kepala...

Apa aku nak citer hari nie pon aku tak thu lah....aku taip apa yag kluar dr otak aku yg tak btl nie jer.Seblm aku merapu ngn lebih lanjut lagi...Takziah buat mak dara aka Adza Irdawati diatas permergiaan ayahanda tercintanya ke rahmatulllah....al-fatihah..semoga rohanya dcucuri rahmat dan dtempatkan dkalangan orang yang beriman..aamiin.



aku malas dah nak mengarut.aku berhnti sni dlu lah..banyak kerja lagi yg sedang menunggu aku..hahak


psst...thank kepada followers aku yang ke 157 mizz siha & yg ke 158 Abang Stalker coz sudi blog saya yang tak seberapa nie..:)

2 comments:

  1. orang disini masih ada hari esok untuk dinnti..hehehe

    ReplyDelete
  2. Alin Marlini..:sya ahad dah kerja la..huhu

    ReplyDelete