KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, September 20, 2012

Nuffnang Oh Nuffnang




Assalamualaikum...

Minggu nie rasa rajinlah plk nak updates blog menggunakan idea aku yg tak berapa canggih gtu..haha.Tapi tak pe lah yg pnting aku kna slalu updates blog sekurang2nya 2 kali semingu bak kata my idola kat blog nie kak mia liana.

Mesti korang tertanya-tanya knapa tajuk entry aku ni Nuffnang oh nuffnang??Aku nak citerlah skit n tanya koranglah knapa korang cepat sgt blh cashout korang punya payment?aku punya ciput sangat walaupn dah setahun lbh join blog nie...Entah thn bla aku blh cashout pn tak thu lah.Dari dlu lg asyik Enam Ploh Lima Ribu tak pernah nak bertambah.Klu btl Enam Ploh Lima Ribu nak jgk aku aku...tp korang faham2 lah klu aku kecewa....huhu

Korang tolonglah bagi tips kat aku macm mana nak tingkat traffic blog nie.Asyik 2, 3 org jer yang jenguk blog aku nie.Bosan kot blog aku nie..haha.Tak pon tak cantik macm blog org lain.Bkn tak der mlas nak godak blog nie tp faham2 jer lah aku hanya ader masa time awal2 pagi jer.Tu pn curi2 masa time kerja updates blog.Nak beli laptop n broadband sndiri tak mampu.So, terpaksalah curi2 guna bos punya.Haha..Klu ada side income kan best.Leh tambah duit poket.Mcm nuffnang n churp-churp nie...tp iklan nie slow lah skit nak cashh out duitnya...huhu.Harap2 past nie bertambahlah  income nuffnang nie..aamiin.

Apa2 pon aku bersyukur coz masih ada yg sudi blog aku nie walaupon tak sehebat blog Cik Epal, Hanis Zalikha, Ben Ashaari dan ramai lagi.Hope blog aku akan jadi blog sehebat mereka suatu hari nnt..aamiin

Oklah lain kali updates lagi..babai...muahhhhhh

psst....mana idea korang pasal business yg aku nak wat tu...pleaseeee help me..:)

4 comments:

  1. sy drp 2009 baru dpt cashout tahun ni kak oii. ;D yg pnting teruskan bloging and promote2 la blog ni kat kawan2 dan kawan2 punye kawan2 dan seterusnye

    ReplyDelete
  2. Suburbanzzero:ye ker?..lama tol dia nak bg duit kat kita kan...haha..penat oo..nak menunggu..huhu

    ReplyDelete
  3. KENA cubalah kumpul duit untuk pc dan b/band.... tapi update kat cybercafe pun okey gak... nak berjaya memang perlukan pengorbanan wang , masa dan tenaga...

    ReplyDelete
  4. same la kite kak..
    kena la rajin ke blog2 jiran kan?
    nanti kite kutip kawan reramai..singgah la wat muke mesra awam..
    cayo2'!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...